Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pericolul din Grecia ramane la cote inalte: MAE avertizeaza privind furtunile ce vor lovi unele din locuri de vacanta preferate de romani

B1 B1,
Pericolul din Grecia ramane la cote inalte: MAE avertizeaza privind furtunile ce vor lovi unele din locuri de vacanta preferate de romani

Ministerul Afacerilor Externe a emis sambata o noua atentionare de calatorie pentru Grecia privind furtunile si ploile torentiale ce vor lovi una din destinatiile preferate de calatorie a. continuă pe B1

Atentionare de calatorie: Mai multe zone din Grecia vor fi afectate de furtuni

Serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

RALUCA TURCAN, PNL: in ciuda plecarii lui Neaga, dezastrul din infrastructura ramane

Presedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, afirma ca premierul Viorica Dancila a gasit solutia perfecta pentru a scapa de promisiunea neonorata referitoare la darea in circulatie a 180 kilometri de autostrada in acest an, prin demisia directorului CNAIR, Narcis Neaga, si ca in ciuda plecarii acestuia, dezastrul din infrastructura ramane.

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat.

Vedete din Romania prinse de tornada ucigasa din Grecia

Tornada ucigasa din Grecia, cea care a luat nu mai putin de 6 vieti, le-a surprins si pe doua dintre vedetele autohtone. Iata despre cine este vorba si ce povestesc despre momentele de groaza pe care le-au trait i vacanta! .

Vesti teribile de la Meteo! Ciclonul din Grecia poate ajunge in Romania

Directorul generalANM,Elena Mateescu, a fost invitata lui Mihai Gandea, joi seara, la Sinteza Zilei, unde a explicat fenomenul formarii ciclonului. Ciclonul care a lovit din plin Grecia care a.

Vesti teribile de la meteorologi! Ciclonul din Grecia poate ajunge in Romania!

Directorul generalANM,Elena Mateescu, a fost invitata lui Mihai Gandea, joi seara, la Sinteza Zilei, unde a explicat fenomenul formarii ciclonului. Ciclonul care a lovit din plin Grecia care a.

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa aseara de furtuna devastatoare care a curpins zona.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )