Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

B1 B1,
Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat. continuă pe B1

Melescanu: Romanul ranit in Grecia va fi externat vineri; se asteapta eliberarea certificatului de deces in cazul sotiei si copilului

Romanul aflat in vacanta cu familia in Halkidiki si care a fost ranit in urma furtunii de miercuri noapte va fi externat vineri, a declarat ministrul de Externe, Teodor Melescanu. Sotia si copilul barbatului si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia s-a prabusit din cauza vantului puternic.

Ministerul Afacerilor Externe: Barbatul ranit in furtuna din Grecia, in afara oricarui pericol

Barbatul ranit in furtuna din Grecia se afla in afara oricarui pericol si va fi externat in cursul zilei de vineri, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca tatal din familia celor doi romani decedati in Grecia in urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Ministrul a mai spus ca vor fi eliber.

ZIUA FRANTEI TEODOR MELESCANU, MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE: Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna

Romania si Franta au o istorie comuna si un viitor impreuna, sustine ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu. Oficialul MAE ne-a transmis: in onoarea Zilei Nationale a Frantei, Romania va marca, la 14 iulie, incheierea Sezonului Romania-Franta. Acest amplu program a avut o dimensiune simbolica deosebita, fiind primul eveniment de acest fel pe care Franta l-a organizat cu o tara membra a UE. in acelasi timp, Sezonul a avut misiunea de a pune in prim-plan cultura ca element structural al societatilor noastre europene, precum si latura dinamica a relatiei bilaterale.

TEODOR MELESCANU: Solutionarea conflictului din Republica Moldova - prioritate majora pentru Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a participat, luni si marti, la Reuniunea informala a sefilor diplomatiilor din statele participante OSCE, organizata in Slovacia, prilej cu care a afirmat ca solutionarea conflictului din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, a informat MAE.

Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Belgiei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit, astazi, pe ambasadorul Regatului Belgiei la Bucuresti, Thomas Baekelandt, in vizita de ramas-bun.

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

Klaus Iohannis insista pentru o remaniere guvernamentala: Ministrii de Interne si Externe sa fie demisi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui demisi din Guvern. Seful statul a fost intrebat, in cadrul.

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa aseara de furtuna devastatoare care a curpins zona.

TERIBIL, A FOST LA UN PAS DE MOARTE! Raluca Moianu, surprinsa de furtuna din Grecia: Eu ii spuneam prietenei mele sa ne oprim, easpunea ca daca ne oprim murim

Momente cumplite pentru Raluca Moianu! Vedeta se afla in Grecia, in timpul furtunii de miercuri spre joi, in caresase persoane si-au pierdut viata, printre care si doi romani.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )