Libnet.ro
UNICEF

01:05

Persoane ranite in SUA, dupa ce un aparat de aer conditionat a cazut de la etajul al 30-lea

România Liberă România Liberă,
Persoane ranite in SUA, dupa ce un aparat de aer conditionat a cazut de la etajul al 30-lea

Zece persoane au fost ranite, duminica ,pe o strada din cartierul Manhattan, la New York, dupa ce un aparat de aer conditionat a cazut de pe o macara de la etajul al 30-lea. continuă pe România Liberă

Un nou atac armat in Franta: o tanara a fost ucisa si alte trei persoane ranite

O tanara a fost ucisa, iar alte trei persoane ranite, dintre care doua grav, sambata seara, la Woippy, in apropiere de Metz nord-est), dupa ce un barbat in stare de ebrietate a deschis focul asupra trecatorilor, dar a fost retinut, a anuntat politia,.

Japonia: 12 persoane ranite in urma cutremurul de 7,8 magnitudine de sambata

Douasprezece persoane au suferit rani minore dupa cutremurul de 7,8 magnitudine care a avut loc sambata in Japonia, scrie The Financial Express. Firmele din apropierea insulelor japoneze care au fost afectate de.

Zece persoane, ranite pe DN1D

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc sambata, pe DN 1D, in localitatea Cioceni, judetul Prahova, in care au fost implicate un microbuz care transporta mai multe persoane si o autoutilitara.

Cel putin zece persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1, pe raza localitatii Cioceni, Prahova

Un microbuz si o autoutilitara au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Prahova, pe drumul national DN1, pe raza localitatii Cioceni, in urma caruia au fost ranite 10 persoane, informeaza B1 TV.

Cel putin zece persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1D, pe raza localitatii Cioceni, Prahova

Un microbuz si o autoutilitara au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Prahova, pe drumul national DN1D, pe raza localitatii Cioceni, in urma caruia au fost ranite 10 persoane, informeaza B1 TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )