Libnet.ro
UNICEF

06:15

Peste 1.320 de morti in Spania din cauza noului coronavirus. 176 decese, raportate numai in Madrid, in ultimele 24 de ore (FOTO)

B1 B1,
Peste 1.320 de morti in Spania din cauza noului coronavirus. 176 decese, raportate numai in Madrid, in ultimele 24 de ore (FOTO)

Spania se apropie de 25. 000 de infectari cu noul coronavirus, din care 3. 355 abia au fost raportate. Cel mai recent bilant indica 1. 326 de decese cauzate de COVID-19. 176 de oameni au murit numai in Madrid, in. continuă pe B1

Cum sa-ti petreci timpul daca trebuie sa stai acasa din cauza noului coronavirus

Pandemia COVID-19. Italia depaseste China la numarul de morti din cauza noului coronavirus. Bilantul de joi

Italia a anuntat joi 427 de decese provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total de 3. 405 decese depasindu-l pe cel al Chinei, conform Reuters.

Anunt sumbru in Iran: o persoana moare la fiecare zece minute din cauza noului coronavirus

Noul coronavirus este devastator pentru Iran, ucigand, potrivit unui oficial de la Ministerul Sanatatii, cate un om la fiecare zece minute.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

WIZZ AIR SUSPENDA RUTELE SPRE SPANIA DIN CAUZA RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATILE ROMANE

Wizz Air suspenda toare rutele dintre Spania si Romania intre 18 si 31 martie 2020 inclusiv din cauz.

inca doi romani au murit in Italia din cauza noului coronavirus

UPDATE: Ministerul roman de Externe a confirmat informatiile privind decesul a trei romani in Italia, din cauza COVID-19: in conformitate cu informatiile obtinute de misiunile diplomatice si oficiile.

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Este oficial! Editia din acest an a Eurovision Song Contest, competitie muzicala ce urma sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Noi masuri radicale in Germania: Bavaria decreteaza izolarea populatiei din cauza epidemiei de coronavirus

Cel mai mare land din Germania anunta o noua masura radicala in lupta cu noul coronavirus. Bavaria este prima regiune din Germania care decreteaza izolarea totala a populatiei sale din cauza.

Sondaj IRES: Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus

Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui sondaj IRES realizat in perioada 16-17 martie. Sentimentele de teama si.

Eurovision 2020, amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera negativa in cei 64 de ani de existenta

Editia din 2020 a Concursului Muzical Eurovision, care trebuia sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, Olanda, a fost amanata pentru anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian. Astfel,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )