Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca doi romani au murit in Italia din cauza noului coronavirus

B1 B1,
inca doi romani au murit in Italia din cauza noului coronavirus

UPDATE: Ministerul roman de Externe a confirmat informatiile privind decesul a trei romani in Italia, din cauza COVID-19: in conformitate cu informatiile obtinute de misiunile diplomatice si oficiile. continuă pe B1

Cum va fi inmormantata o romanca decedata in Italia din cauza coronavirusului. Pozitia autoritatilor din Romania

Primul cetatean roman care a murit, in Italia, din cauza virusului COVID-19, o femeie in varsta de 80 de ani din comuna Borsa Maramures), va fi inmormantata fara slujba. Romanca moarta de coronavirus, inmormantata fara preot Femeia a fost adusa in tara de membrii familiei, alaturi de sora sa, decedata recent de cancer, fara stirea .

Trei romani, morti in Italia din cauza coronavirus

Trei romani din Italia au murit dupa infectarea cu coronavirus, anunta MAE. in acest moment, 29 de romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu Covid-19.

inca 627 de noi decese in Italia, din cauza coronavirus. Numarul total al mortilor a ajuns la 4.032

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 4. 032 de morti in Italia, cu 627 de decese in plus fata de miercuri, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum este de 47. 021, au anuntat vineri seara autoritatile italiene.

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Cum sa-ti petreci timpul daca trebuie sa stai acasa din cauza noului coronavirus

Pandemia COVID-19. Italia depaseste China la numarul de morti din cauza noului coronavirus. Bilantul de joi

Italia a anuntat joi 427 de decese provocate de coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total de 3. 405 decese depasindu-l pe cel al Chinei, conform Reuters.

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

Turneul de la Roland Garros, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul turneu de tenis de la Roland Garros este si el amanat din cauza noului coronavirus Covid-19. Competitia urma sa aiba loc intre 24 mai si 7 iunie, dar organizatorii anunta ca aceasta va avea loc.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )