Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 1.700 de persoane, de negasit, dupa cutremurul din Ecuador

România Liberă România Liberă,
Peste 1.700 de persoane, de negasit, dupa cutremurul din Ecuador

Peste 1. 700 de persoane sunt date disparute, la trei zile dupa cutremurul de 7. 8 grade, care a zguduit statul Ecuador. Numarul mare de persoane care sunt de negasit a starnit furia supravietuitorilor care se confrunta cu lentoarea acordarii de ajutor in ciuda mobilizarii internationale. continuă pe România Liberă

Cutremurul din Ecuador: Numarul mortilor a crescut la 413

413 persoane au murit, in urma seismului de 7. 8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant publicat de autoritati.

FOTO: Cutremurul din Ecuador: Numarul mortilor a crescut la 413

413 persoane au murit, in urma seismului de 7. 8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant publicat de autoritati.

Cutremurul din Ecuador: O echipa de experti americani va oferi asistenta in evaluarea dezastrelor

O echipa de experti americani in gestionarea dezastrelor va ajunge in Ecuador, unde va oferi asistenta autoritatilor, ca urmare a cutremurului de 7. 8 grade pe Richter care a lovit tara, sambata seara.

Bilantul cutremurului din Ecuador a ajuns la 413 de victime

Vesti triste vin din Ecuador, acolo unde numarul victimelor din cutremurul care a zguduit sambata seara tara a ajuns la 413 morti. La momentul actual bilantul este de 413 morti, a anuntat.

Fenomen straniu: Lumina ciudata pe cer, in timpul cutremurului din Ecuador (VIDEO)

O lumina ciudata a aparut pe cer in timpul cutremurului devastator din Ecuador. Lumina, asemnatoare unei comete, a fost observata de mai multe persoane, anunta publicatia El Universo, citata de B1.

FOTO + VIDEO: Nou bilant al cutremurului din Ecuador: Cel putin 272 de persoane au murit

Cel putin 272 de persoane au murit, in urma curtremurului de 7,8 grade pe Richter care a avut loc, sambata seara, in Ecuador, potrivit celui mai recent bilant transmis de presedintele ecuadorian Rafael Correa.

Ronnie OSullivan, un car de nervi dupa victoria din primul tur la Crucible

In tentativa de a obtine cel de-al saselea titlu mondial din cariera, jucatorul Ronnie OSullivan a debutat in turneul de la Crucible cu o victorie sigura, dar neconvingatoare in fata conationalului sau David Gilbert, scor 10-7.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )