Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru europarlamentare

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Campania electorala se va incheia sambata, la ora 7. 00, iar alegatorii se pot prezenta la urne duminica, de la ora 7. 00 pana la ora 21. La ora 21. 00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea salii unde se voteaza. Alegatorii care la aceasta ora se afla in sala unde se voteaza pot sa isi exercite dreptul de vot. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentare 2014: Peste 18,2 milioane de alegatori inscrisi pe liste. Urnele se deschid duminica la ora 7:00

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Urnele se deschid la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00. Pentru alegerile europarlamentare sunt organizate 18. 532 de sectii de votare pe teritoriul national, in strainatate cetatenii romani putand sa voteze in 190 de sectii. Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca pe listele electorale permanente, intocmite la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, sunt inscrisi 18. 995 cetateni cu drept de vot.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Candidatii la alegerile europarlamentare de duminica au primit, pana la data de 22 mai, donatii 6,115 milioane lei, din care 5,794 pentru partide, iar diferenta pentru candidatii independenti, anunta Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

STUDIU Peste 60% din romani nu sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor si numai 7% ar adopta un caine de pe strada

Peste 60% din romani nu sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor, in timp ce 28% sustin aceasta solutie, insa numai 7% sunt intr-adevar dispusi sa adopte un caine comunitar, iar 64% nu sunt deloc dispusi, potrivit unuistudiu.

Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Fiat Chrysler Automobiles va investi in total peste 770 milioane de dolari pentru a retehnologiza fabricile din sudul Poloniei unde ar trebui sa inceapa productia inlocuitorului modelului Punto, scrie Reuters care citeaza autoritatile poloneze. Italienii nu au confirmat planurile, semn ca nu sunt inca pregatiti sa anunte investitia.

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )