Libnet.ro
UNICEF

18:31

Europarlamentare 2014: Peste 18,2 milioane de alegatori inscrisi pe liste. Urnele se deschid duminica la ora 7:00

Hotnews Hotnews,
 Europarlamentare 2014: Peste 18,2 milioane de alegatori inscrisi pe liste. Urnele se deschid duminica la ora 7:00

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Urnele se deschid la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00. Pentru alegerile europarlamentare sunt organizate 18. 532 de sectii de votare pe teritoriul national, in strainatate cetatenii romani putand sa voteze in 190 de sectii. Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca pe listele electorale permanente, intocmite la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, sunt inscrisi 18. 995 cetateni cu drept de vot. continuă pe Hotnews

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru europarlamentare

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European. Campania electorala se va incheia sambata, la ora 7. 00, iar alegatorii se pot prezenta la urne duminica, de la ora 7. 00 pana la ora 21. La ora 21. 00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea salii unde se voteaza. Alegatorii care la aceasta ora se afla in sala unde se voteaza pot sa isi exercite dreptul de vot.

VIDEO Cum schimba internetul votul? 11% din estonieni au votat la europarlamentare 2014 din fata calculatorului

Cu doua zile inainte de Europarlamentare in Romania, estonienii au votat si au facut-o inclusiv folosind tehnologiile noi. Estonienii sunt primii care au introdus votul pe internet, iar la europarlamentare 2014 putem vedea cat de eficient este un asemenea sistem.

Europarlamentare 2014 - nu stii cu cine sa votezi? Trei teste online te vor ajuta

Alegerile europarlamentare 2014 se organizeaza maine. De dimineata se vor deschide sectiile de votare. Stiti cu cine sa o faceti? Internetul va ajuta cu trei teste care va vor arata ce partid sau candidat vi se potriveste.

Viitura care a lovit municipiul Husi saptamana trecuta a cauzat pagube de peste 1,5 milioane de lei

Primaria Husi a evaluat pagubele produse de viitura care a lovit municipiul saptamana trecuta, precizand ca valoarea acestora se ridica la peste 1,5 milioane de lei. Apele au distrus 27 de locuinte si au.

Finala Champions League va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din lumea intreaga

Finala LigiiCampionilor la fotbal pe care o vor juca sambata, la Lisabona, Real Madrid si Atletico Madrid, va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din circa 200 de tari din lume. Meciul va.

Europarlamentare 2014: 190 de sectii de votare deschise pentru romanii din diaspora. Votul in strainatate incepe in Australia

Procesul de votare la scrutinul europarlamentar din 25 mai va incepe in afara tarii, la sectiile de votare organizate pentru romanii din diaspora in Australia Canberra si Sydney), care se deschid duminica, 25 mai 2014, la ora 00:00, ora Romaniei. Avand in vedere diferentele de fus orar, urmatoarele sectii care se vor deschide la ora 01:00, ora Romaniei, vor fi cele de la Tokyo, Seul si Phenian, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Peste 1,3 milioane de certificate verzi disponibile la tranzactionare

OPCOM, administratorul bursei noastre de energie, a raportat circa 1,3 milioane de certificate verzi ramase disponibile pentru tranzactionare, din cele emise pentru energia regenerabila E-SRE) produsa in 2013 si din cele emise pentru cea livrata in ianuarie-aprilie 2014.

Romanii si europarlamentarele: cele mai ciudate momente dintr-o campanie mioritica, lipsita de viziune

Campania pentru europarlamentare 2014 din Romania nu a iesit din tiparul campaniilor electorale anterioare, spun sociologii. Acestia vorbesc despre o campanie mioritica, lipsita de viziune si neinspirata din punct de vedere al comunicarii, in care candidatii au dovedit ca nu au proiecte europene pentru Romania. O campanie din care nu au lipsit ciudateniile, din pacate normale pentru tara noastra.

Romanii si Europarlamentarele 2014: cele mai ciudate momente dintr-o campanie mioritica, lipsita de viziune

Campania pentru europarlamentare 2014 din Romania nu a iesit din tiparul campaniilor electorale anterioare, spun sociologii. Acestia vorbesc despre o campanie mioritica, lipsita de viziune si neinspirata din punct de vedere al comunicarii, in care candidatii au dovedit ca nu au proiecte europene pentru Romania. O campanie din care nu au lipsit ciudateniile, din pacate normale pentru tara noastra.

Europarlamentare 2014: Alegatorii din Letonia, Malta si Slovacia, chemati sambata la urne pe fondul unui absenteism ingrijorator

Alegatorii din 3 state UE care au intrat in UE in 2004, Letonia, Malta si Slovacia sunt asteptati la urne, sambata, sa isi aleaga reprezentantii in legislativul european, fiind asteptat un avans al partidelor eurofobe si de extrema dreapta, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )