Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 30.000 de persoane din Uniunea Europeana sunt victime ale traficului de fiinte umane

Adevărul Adevărul,
Peste 30.000 de persoane din Uniunea Europeana sunt victime ale traficului de fiinte umane

Un raport recent al Comisiei Europene arata ca in perioada 2010-2012, numarul celor inregistrati ca victime ale traficului de fiinte umane, in cadrul Uniunii Europene, s-a ridicat la 30. 146 de persoane, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Peste 10.000 de persoane din Uniunea Europeana sunt, anual, victime ale traficului de fiinte umane

Un raport recent al Comisiei Europene arata ca in perioada 2010-2012, numarul celor inregistrati ca victime ale traficului de fiinte umane, in cadrul Uniunii Europene, s-a ridicat la 30. 146 de persoane, informeaza BBC.

Ministrii de Finante din UE au incheiat un acord pentru combaterea evaziunii fiscale

Ministrii de Finante din Uniunea Europeana au incheiat marti un acord privind combaterea evaziunii fiscale care va aduce, din 2017, standardele blocului comunitar la nivelul reglementarilor mondiale, iar Austria a.

Regulile privind bonusurile bancherilor, inasprite de Uniunea Europeana

Autoritatea europeana de reglementare in sistemul bancar a interzis acordarea unor indemnizatii speciale pentru angajatii bancilor, dupa ce a constatat ca acestea incalca directivele UE privind limitarea.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din Melbourne (VIDEO)

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din Melobourne Australia). Pilotul nu a mai putut controla aparatul de zbor dar a reusit sa evite centrul aglomerat al orasului si un loc de joaca destinat.

Radu Banciu: Toate padurile din aceasta tara sunt ale PSD-ului (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 Tv despre dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, in care sunt urmariti penal si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )