Libnet.ro
UNICEF

12:45

Peste 50 de refugiati au ocupat o casa abandonata din Timisoara. Politia Locala compune scenarii apocaliptice FOTO

Adevărul Adevărul,
Peste 50 de refugiati au ocupat o casa abandonata din Timisoara. Politia Locala compune scenarii apocaliptice FOTO

Continua sa soseasca in Timisoara migrantii. Autoritatile nu pot face fata situatiei, iar persoanele aflate pe drum cauta solutii de supravietuire. continuă pe Adevărul

Ministrul Internelor trimite Corpul de Control la Sectia 4 de Politie din Timisoara: Verificarile, dispuse dupa aparitia informatiilor ca fostul sef al Sectiei isi ameninta angajatii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control sa faca verificari la Sectia 4 de Politie din Timisoara, dupa ce reprezentantii Sindicatului Europol au dezvaluit ca seful acestei sectii.

Personalul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara primeste doza de rapel a vaccinului impotriva COVID-19

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, personalul medical primeste, incepand de duminica, cea de-a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, doza de rapel, urmand ca la finalul procedurii centrul de vaccinare de aici sa fie inchis.

Peste 50 de migranti au fost descoperiti langa Gara de Nord din Timisoara

Politia Locala din Timisoara a descoperit 53 de migranti intr-o cladire nelocuita de pe Bd. Republicii, mai exact in apropierea Garii de Nord din Timisoara. Oamenii proveneau din Siria, Afganistan si Pakistan si locuiau in conditii greu de imaginat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )