Libnet.ro
UNICEF

05:15

Peste 500 de kilograme de fructe de padure culese ilegal din Apuseni, confiscate de politisti

Adevărul Adevărul,
Peste 500 de kilograme de fructe de padure culese ilegal din Apuseni, confiscate de politisti

Peste 500 de kilograme de fructe de padure si ciuperci si 20 metri cubi de material lemnos au fost confiscati de politistii si jandarmii din judetul Alba, in urma actiunii organizate miercuri in Muntii Apuseni. Au fost legitimati 70 de culegatori si s-a constatat ca produsele erau recoltate ilegal de pe terenurile primariilor din zona. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 500 de kilograme de fructe de padure culese ilegal din Apuseni, confiscate de politisti

Peste 500 de kilograme de fructe de padure si ciuperci si 20 metri cubi de material lemnos au fost confiscati de politistii si jandarmii din judetul Alba, in urma actiunii organizate miercuri in Muntii Apuseni. Au fost legitimati 70 de culegatori si s-a constatat ca produsele erau recoltate ilegal de pe terenurile primariilor din zona.

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )