Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Fondurilor Europene va suplimenta bugetul pentru proiectele de investitii mari destinate IMM-urilor

România Liberă România Liberă,
Ministerul Fondurilor Europene va suplimenta bugetul pentru proiectele de investitii mari destinate IMM-urilor

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat ca va suplimenta bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri. Astfel, 93 de firme, aflate pe lista de rezerva, vor primi peste 80 de milioane de euro pentru proiectele de investitii POS CCE. continuă pe România Liberă

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro.

Rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit 35%

Rata absorbtiei curente a fondurilor europene a crescut la 35,36%, la 6 iunie, valoarea declaratiilor de cheltuieli transmise la Comisia Europeana fiind de 6,793 miliarde euro, potrivit unei informari a Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit 35%

Rata absorbtiei curente a fondurilor europene a crescut la 35,36%, la 6 iunie, valoarea declaratiilor de cheltuieli transmise la Comisia Europeana fiind de 6,793 miliarde euro, potrivit unui document emis de Ministerul Fondurilor Europene MFE).

Teodorovici: Absorbtia fondurilor europene, sub asteptari in primele cinci luni

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in primele cinci luni ale acestui an, ceea ce a estimat privind absorbtia fondurilor europene se afla sub asteptarile avute initial, in special la mediu si transport .

Eugen Teodorovici: Absorbtia fondurilor europene in primele cinci luni ale acestui an se afla sub asteptarile avute initial

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in primele cinci luni ale acestui an, ceea ce a estimat privind absorbtia fondurilor europene se afla sub asteptarile avute initial, in special la.

Absorbtia fondurilor europene pe primele 5 luni, sub asteptari

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca, in primele 5 luni ale acestui an, estimarile domniei sale privind absorbtia fondurilor europene se afla sub asteptarile avute initial, in special in privinta Mediului si a Transporturilor, transmit surse din presa.

Eugen Teodorovici: Absorbtia fondurilor europene pe primele cinci luni, sub asteptarile avute initial

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in primele cinci luni ale acestui an, ceea ce a estimat privind absorbtia fondurilor europene se afla sub asteptarile avute initial, in special la mediu si transport.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, discuta la Bruxelles despre Acordul de Parteneriat

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, face vineri o vizita de lucru la Bruxelles unde va discuta despre Acordul de Parteneriat.

Csaba Mozes, Hochland Romania: Fermierii, inca reticenti fata de accesarea fondurilor europene

Fermierii sunt in continuare reticenti fata de accesarea fondurilor europene, din cauza dificultatilor birocratice si adiministrative, a declarat, recent, Csaba Mozes, Milk Supply Manager Hochland Romania, in cadrul unei vizite la Ferma Szocs, furnizor de lapte al companiei.

Patru firme din Alba primesc 4,5 milioane de euro din fonduri europene pentru investitii in productie

Patru firme din judetul Alba primesc bani din fonduri europene pentru proiecte aflate pe lista de rezerva pentru sprijin financiar POS CCE. Este vorba despre investitii mari pentru IMM-uri, pentru care Ministerul Fondurilor Europene a facut publica decizia de finantare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )