Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 80.000 de filipinezi au fost evacuati din calea uraganului Rammasun

B1 B1,
Peste 80.000 de filipinezi au fost evacuati din calea uraganului Rammasun

Autoritatile din Filipine au evacuat peste 80. 000 de persoane in provincia Camarines Sur, avand in vedere apropierea uraganului Rammasun. Guvernatorul din Camarines Sur, Miguel Luis Villafuerte, a declarat, pentru. continuă pe B1

Filipine. Peste 80.000 de persoane, evacuate din calea uraganului Rammasun

Peste 80. 000 de persoane au fost evacuate in provincia Camarines Sur, avand in vedere apropierea uraganului Rammasun, anunta autoritatile din Filipine.

Peste 1,4 milioane de numere de telefon au fost portate din 2008 pana in prezent

Peste 1,4 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 pana la finele lunii iunie a acestui an, cele mai multe, 70%, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anuntate de autoritatea de reglementare in telecom ANCOM).

200 de pasageri au fost evacuati dintr-un tren DERAIAT in New Jersey. 4 persoane sunt internate in spital

Cel putin 200 de persoane au fost evacuate noaptea trecuta dintr-un tren deraiat in New Jersey, dupa ce garnitura feroviara a lovit violent un camion care traversa neregulamentar calea ferata, la trecerea la nivel.

Peste 14.000 de turisti din Republica Moldova au ajuns in acest an in Romania

Peste 14. 000 de turisti din Republica Moldova au venit in prima jumatate a anului in Romania, cu 6,6% mai mult comparativ cu perioada similara din 2013, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

Fost director din Ministerul Economiei, retinut pentru luare de mita

Gabriel Rasvan Toader, la data faptelor director general al Direc and tiei Generale Politici Industriale and si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Comer and tului and si Mediului de Afaceri, a fost retinut pentru luare de mita sub forma de 48 metri cubi de beton, folositi la constructia unui imobil, transmite DNA.

Sapte cutremure in doua zile! Statul american Oklahoma a fost zguduit din temelii

Sapte cutremure s-au inregistrat sambata si duminica in statul american Oklahoma, potrivit Institutului de Geologie din Statele Unite USGS), relateaza CNN, citat de MEDIAFAX. Acestea au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )