Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fost director din Ministerul Economiei, retinut pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost director din Ministerul Economiei, retinut pentru luare de mita

Gabriel Rasvan Toader, la data faptelor director general al Direc and tiei Generale Politici Industriale and si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Comer and tului and si Mediului de Afaceri, a fost retinut pentru luare de mita sub forma de 48 metri cubi de beton, folositi la constructia unui imobil, transmite DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Director din Ministerul Economiei, retinut pentru ca ar fi luat mita 48 de metri cubi de beton

Directorul general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din Ministerul Economiei, Gabriel Rasvan Toader, a fost retinut, fiind acuzat ca ar fi luat mita 48 mc de beton de la reprezentantul unei firme, in schimbul unor avize necesare la autorizarea unui antrepozit fiscal.

UPDATE. Director din Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru ca a luat mita BETON. Dosarul ar avea legatura cu perchezitiile de la rafinaria lui Tulcan (SURSE)

Directorul general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Gabriel Rasvan Toader, si alte doua persoane, au fost retinuti de procurorii DNA pentru coruptie. Spaga consta incontravaloarea unei cantitati de beton si alte materiale de constructii.

VIDEO. UPDATE. Director din Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru ca a luat mita BETON. Dosarul ar avea legatura cu perchezitiile de la rafinaria lui Tulcan (SURSE)

Directorul general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Gabriel Rasvan Toader, si alte doua persoane, au fost retinuti de procurorii DNA pentru coruptie. Spaga consta incontravaloarea unei cantitati de beton si alte materiale de constructii.

Director din Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru ca a luat mita BETON

Directorul general al Directiei Generale Politici Industriale si Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Gabriel Toader, si alte doua persoane, au fost retinuti de procurorii DNA pentru coruptie. Spaga consta incontravaloarea unei cantitati de beton si alte materiale de constructii.

Director din Ministerul Economiei, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

ProcuroriiDNAOradea au retinut pentru 24 de ore un director din cadrul Ministerului Economiei sub acuzatia de luare de mita. Astfel, Toader Gabriel Rasvan a fost retinut alaturi de alte doua persoane,.

Fost director in Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore, marti, pentru pe infractiunea de luare de mita, pe Gabriel Toader, director in cadrul Ministerului Economiei la data comiterii faptelor. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, pentru dare de mita si complicitate la luare de mita.

Fost director in Ministerul Economiei, retinut de DNA pentru ca ar fi luat mita 48 mc de beton

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore, marti, pentru pe infractiunea de luare de mita, pe Gabriel Toader, director in cadrul Ministerului Economiei la data comiterii faptelor. Alaturi de acesta au mai fost retinute alte doua persoane, pentru dare de mita si complicitate la luare de mita. Potrivit procurorilor, Toader a pretins reprezentantului unei societati comerciale, printr-un intermediar, o cantitate de 48 mc de beton, pe care a utilizat-o ulterior la construirea unui imobil.

Politist de la Sectia 25, retinut pentru luare de mita

Un subinspector de la Sectia 25 Politia din Bucuresti a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta dupa ce a luat bani de la un infractor pentru a-l ajuta sa scape de dosar penal.

Bucuresti: Politist de la Sectia 25, retinut pentru luare de mita

Un subinspector de la Sectia 25 Politia din Bucuresti a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta dupa ce a luat bani de la un infractor pentru a-l ajuta sa scape de dosar penal,.

Un subinspector de la Politia Capitalei, urmarit penal pentru luare de mita

Un subinspector de la Poli and tia Capitalei, Mircea Alexandru Stanciulescu, a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de luare de mita and si trafic de influen and ta, dupa ce ar fi cerut 15. 000 lei de la o persoana pentru a-i rezolva favorabil un dosar penal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )