Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petitie prin care dascalii din Galati anunta ca nu mai vor sa se implice in Scoala altfel!

Adevărul Adevărul,
Petitie prin care dascalii din Galati anunta ca nu mai vor sa se implice in Scoala altfel!

Acestia spun ca este inadmisibil ca activitatea unei unitati de invatamant sa fie sustinuta din punct de vedere financiar de salariatii acesteia si de parinti, in conditiile in care invatamantul, potrivit Constitutiei Romaniei, este gratuit, iar potrivit Legii educatiei nationale nr. 1/2011, constituie prioritate nationala. continuă pe Adevărul

Conducerea unei firme din Galati, trimisa in judecata de DNA, pentru trafic de influenta ...

Administratorul si directorul unei firme din Galati au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, privind un contract de lucrari la reabilitarea Statiei de tratare apa Caraboaia. Conform rechizitoriului procurorilor,Compania Regionala de Apa Bacau avand ca actionari persoane juridice, respectiv unitati administrativ teritoriale de pe raza judetului Bacau) a organizat, in cursul anului 2012, o licitatie pentru atribuirea contractului de lucrari Reabilitarea .

Un barbat a vrut sa deturneze spre Soci un avion care decolase din Ucraina

Un avion al companiei turce Pegasus, care decolase din Ucraina, a fost fortat de autoritatile turce sa aterizeze de urgenta. Incidentul a avut loc la Istanbul, la mai putin de o ora de la debutul Jocurilor.

Maidanezii din Soci, amenintare mai mare decat cea a teroristilor

Autoritatile federale ruse sunt in alerta cu putine ore inainte deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice de la Soci din cauza numarului mare de caini maidanezi care circula pe strazile orasului si prin parcul olimpic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )