Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Toba: Am fost permanent atacat inca din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce am facut in plan profesional, ci din considerente de natura politica

B1 B1,
Petre Toba: Am fost permanent atacat inca din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce am facut in plan profesional, ci din considerente de natura politica

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca inca de la inceputul mandatului sau, a fost atacat in permanenta, din alte. continuă pe B1

Toba: Am fost permanent atacat, inca din primele zile ale mandatului, din considerente politice

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca a fost atacat permanent inca din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce a facut in plan pr.

UPDATE. Ministrul de Interne, Petre Toba, si-a dat DEMISIA dupa ce i-a cerut-o premierul. DNA il suspecteaza de CORUPTIE. Toba ar fi ascuns probe care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor serviciului secret DIPI

DNA cere urmarirea penala a ministrului de Interne Petre TOBA. Procurorii sustin ca Petre Toba a refuzat sa desecretizeze documente care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor DIPI, serviciului secret al Internelor, protejandu-i astfel pe ofiterii implicati in delapidare. Cerea DNA va ajunge la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis care va decide daca Petre Toba va fi sau nu va fi urmarit penal. Ministrul Toba si-a anuntat demisia dupa ce i-a cerut-o public premierul Ciolos.

DNA cere urmarirea penala a ministrului de Interne Petre TOBA. A ascuns probe care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor serviciului secret DIPI

DNA cere urmarirea penala a ministrului de Interne Petre TOBA. Procurorii sustin ca Petre Toba a refuzat sa desecretizeze documente care atestau cheltuirea nelegala a fondurilor DIPI, serviciului secret al Internelor. Cerea DNA va ajunge la presedi .

Dacian Ciolos, despre cazul lui Petre Toba: in aceste conditii, e cel mai bine pentru Guvern ca dansul sa plece

Prima reactie a premierului Dacian Ciolos, dupa ce DNA a cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului de Interne, Petre Toba. Seful Guvernului a declarat ca Toba ar trebui sa.

Ministrul de Interne, Petre Toba, acuzat de favorizarea faptuitorului. DNA cere ridicarea imunitatii in cazul sau

Procurorii DNA cer aviz pentru anchetarea ministrului de Interne, Petre Toba. Acuzatia: favorizarea faptuitorului, in perioada in care a detinut functia ministeriala.

Radu Banciu: Vremea fericirii a cam trecut in politica. A venit momentul sa ne bucuram noi in locul politicienilor. Astazi, am scapat de Petre Toba (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia ministrului de Interne, Petre Toba, in cazul caruia DNA cere aviz de la presedintele Klaus Iohannis pentru.

Petre Toba a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne. Dacian Ciolos a acceptat demisia

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a anuntat joi ca a decis sa isi prezinte demisia din functie pentru a evita implicarea MAI intr-un scandal public in prag de alegeri. Am.

Petre Toba a demisionat din functia de ministru de Interne, dupa ce DNA a cerut aviz privind inceperea urmaririi penale in cazul sau: Premierul Dacian Ciolos i-a acceptat demisia

00 Premierul Dacian Ciolos a acceptat demisia lui Petre Toba din functia de ministru de Interne, potrivit unui comunicat al Guvernului. Prim-ministrul Dacian Ciolos a acceptat demisia domnului.

NEWS ALERT. Petre Toba a demisionat. Premierul va inainta o propunere pentru un nou ministru de interne

Ministrul de Interne Petre Toba si-a anuntat demisia, declarand ca am decis sa-mi prezint demisia Primului ministru pentru a evita implicarea Ministerului Afacerilor Interne intr-un scandal public in prag de alegeri.

DNA cere aviz pentru inceperea urmaririi penale a ministrului de Interne: Petre Toba ar fi refuzat sa declasifice informatii legate de activitatile angajatilor DIPI

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer aviz pentru inceperea urmaririi penala a ministrului de Interne Petre Toba, pentru infractiunea de favorizare a faptuitorului, potrivit unui comunicat al.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )