Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se petrece in organismul tau, atunci cand slabesti prea repede?

Antena3 Antena3,
Ce se petrece in organismul tau, atunci cand slabesti prea repede?

Adeseori ne supunem organismul la diverse diete fara sa ne dam seama la ce riscuri ne expunem. Principala problema care apare atunci cand dai prea repede jos kilogramele in plus, este aceea ca nu. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Numele de functii la feminin, atunci cand sunt asociate cu substantivul doamna

Numele de functii sau de profesii la feminin, atunci cand sunt asociate cu substantivul doamna dau batai de cap multor persoane. doamna profesor/director/presedinte - GRESIT doamna.

Ce poarta vedetele atunci cand merg la nunta

Daca esti in impas si nu stii ce sa porti la urmatoarea nunta unde esti invitat, arunca o privire asupra urmatoarelor fotografii in care apar vedete internationale participand la diverse ceremonii de acest tip la care au fost invitate.

Caru' cu vedete: Andra a spus adevarul despre casnicia cu Catalin Maruta; Cum arata Brigitte Macron in tinerete, atunci cand presedintele Frantei s-a indragostit de ea; Liviu Varciu se pregateste de nunta? Astept mireasa

Aflata in ultimul trimestru de sarcina, nu renunta la rochiile scurte. Cum a aparut prezentatoarea tv la un targ cu articole pentru bebelusi. Mihaela Radulescu, o noua interventie estetica. Opreste-te, e prea mult! Vedeta a postat o imagine pe contul de socializare in care se vede clar ca si-a marit buzele.

Cum arata Brigitte Macron in tinerete, atunci cand presedintele Frantei s-a indragostit de ea - VIDEO

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, si sotia lui Brigitte s-au cunoscut pe cand el avea numai 16 ani, dar s-au indragostit nebuneste unul de altul, potrivit gentside. com. Tanarul Emmanuel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )