Libnet.ro
UNICEF

10:30

Petrecere la o pensiune din apropierea municipiului Targu Jiu. Politistii au intervenit

Adevărul Adevărul,
Petrecere la o pensiune din apropierea municipiului Targu Jiu. Politistii au intervenit

O petrecere care a avut loc azi-noapte la o pensiune din comuna Danesti, de langa Targu Jiu, a fost oprita de politisti. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei trei medici bolnavi de Covid, care au fugit de la spitalul din Targu Jiu. Directorul DSP Gorj, pentru B1.RO: Fiind confirmate pozitiv, externarea se face dupa ce medicul curant spune ca esti vindecat sau dupa un test negativ

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus au fugit din Spitalul Judetean Targu Jiu, acolo unde erau internate la sectia de Boli Infectioase. Este vorba despre trei femeie, dintre care una e pneumolog, iar o alta.

VIDEO Agresori minori trimisi in judecata pentru bullying. Victima lor este o eleva de 13 ani

O fata si un baiat, ambii in varsta de 14 ani, din municipiului Targu Jiu, care au fost implicati in urma cu o luna si jumatate in incidente de tip bullying, au fost trimisi in judecata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu.

Targu Jiu: Trei doctorite bolnave de Covid-19 au fugit din spital

Trei medici infectati cu noul coronavirus, internati in Spitalul Judetean din Targu Jiu, au fugit din spital. Politistii le-au gasit acasa pe cele trei femei si le-au dus inapoi la spital, transmite Mediafax.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

VIDEO Petrecere oprita de catre politistii locali

Politistii locali au oprit duminica seara o petrecere care avea loc intr-un cartier din Targu Jiu unde locuiesc persoane de etnie roma.

VIDEO Trei medici din Gorj, internati cu COVID-19, au fugit din spital. Politistii le-au intocmit dosare penale

Trei medici din municipiul Targu Jiu, internati cu COVID-19 in Spitalul Judetean de Urgenta, au parasit, noaptea trecuta, unitatea medical fara acceptul personalului medical.

Medici infectati cu SARS-CoV-2, fugiti din spital. Inspectorii DSP, uimiti total cand i-au gasit

Situatie incredibila petrecuta la Targu-Jiu, acolo unde 3 medici infectati cu coronavirus au fugit din Spitalul Judetean de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )