Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna 0-1 / Ilfovenii si-au asigurat matematic mentinerea in Liga I

Hotnews Hotnews,
 Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna 0-1 / Ilfovenii si-au asigurat matematic mentinerea in Liga I

Concordia Chiajna si-a asigurat mentinerea in Liga I de fotbal, marti seara, dupa ce a invins-o in deplasare pe Petrolul Ploiesti cu scorul 1-0 1-0), in etapa a 13-a a fazei play-out. Unicul gol al partidei a fost reusit de Michael Odibe 16), cu capul, in urma unei faze fixe. continuă pe Hotnews

Concordia Chiajna a invins Petrolul Ploiesti si s-a salvat matematic de la retrogrdare

Concordia Chiajna a invins Petrolul, marti seara, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Chiajna s-a impus cu scorul de 1-0 si si-a asigurat matematic locul si sezonul viitor in primul.

Concordia Chiajna a invins Petrolul, scor 1-0, in play-out si si-a asigurat mentinerea in Liga I

Formatia Concordia Chiajna si-a asigurat mentinerea in Liga I, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploiesti, in etapa a XIII-a a play-out-ului.

Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare

Echipa Concordia Chiajna a castigat, marti seara, in deplasare cu Petrolul Ploiesti, scor 1-0, in penultima etapa a playout-ului Ligii 1 si si-a asigurat matematic ramanerea in primul esalon.

Concordia Chiajna - CFR Cluj 2-1: inca o formatie minuscula si-a asigurat prezenta in Liga I pentru inca un sezon

La putin timp dupa ce Petrolul a retrogradat matematic, sentinta ei fiind semnata de FC Voluntari, o echipa fara identitate, ACS Poli Timisoara a ajuns si ea intr-o situatie similara cu gruparea prahoveana.

Meci de totul sau nimic pentru Petrolul

Petrolul Ploiesti lupta sambata, de la ora 17:00, pentru a nu retrograda matematic, in meciul pe care il joaca in play-out-ul Ligii 1 contra celor de la FC Voluntari.

Petrolul Ploiesti a retrogradat in Liga 2

Petrolul a pierdut cu 2-0 partida disputata pe terenul celor de la FC Voluntari play-out, etapa a XII-a), rezultat in urma caruia formatia ploiesteana a retrogradat matematic in Liga 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )