Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana pentru prima oara dupa 18 ani, in urma victoriei, cu scorul general de 4-2, in fata echipei Otelul Galati, in semifinalele competitiei, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana pentru prima oara dupa 18 ani, in urma victoriei, cu scorul general de 4-2, in fata echipei Otelul Galati, in semifinalele competitiei, informeaza Mediafax.

Petrolul Ploiesti a eliminat Otelul Galati si s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana, prima oara dupa 18 ani

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana pentru prima oara dupa 18 ani, dupa ce a invins, cu scorul general 4-2, Otelul Galati, in semifinalele competitiei. Petrolul.

Petrolul Ploiesti este prima finalista a Cupei Romaniei

Otelul Galati s-a impus cu 2-1 la Ploiesti, in returul semifinalei Cupei Romaniei, insa victoria n-a avut nicio importanta. Petrolul s-a calificat in finala datorita victoriei cu 3-0 din meciul tur de la Galati.

Handbal feminin: HCM Baia Mare si Corona Brasov vor juca finala Cupei Romaniei

Echipa de handbal feminin Corona Brasov s-a calificat, marti, in finala Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat in semifinale formatia Dunarea Braila, scor 28-20 16-10), la turneul de la Oradea. Corona Brasov.

Stiinta Bacau a pierdut finala Cupei Romaniei

Handbalistii bacauani au fost invinsi de HCM Constanta la o diferenta de 11 goluri, in finala Cupei Romaniei, disputata duminica la Brasov.

Petrolul este in finala Cupei Romaniei! N-a mai ajuns aici din 1995!

Petrolul a pierdut cu 2-1 meciul-retur cu Otelul Galati, dar s-a calificat in finala gratie avantajului de trei goluri luat dupa partida tur. in cealalta semifinala se intalnesc Astra si CFR Cluj 0-0 in tur).

Petrolul este prima finalista a Cupei Romaniei, desi a pierdut returul cu Otelul

Petrolul Ploiesti revine dupa 18 ani in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut returul de pe teren propriu cu Otelul Galati, scor 1-2. Echipa pregatita de Cosmin Contra va juca in ultimul act al competitiei,.

Handbal: HCM Baia Mare, prima finalista a Cupei Romaniei

Vicecampioana la handbal feminin HCM Baia Mare este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a invins marti, la turneul de la Oradea, formatia CSM Bucuresti, scor 35-27 14-14), in prima semifinala a zilei.

Petrolul Otelul, marti seara, pe Ilie Oana. Destinatia: Arena Nationala

Petrolul se afla la 90 de minute distanta de o performanta la care viseaza de 18 ani. Maine seara, de la ora 20. 30, pe Ilie Oana, formatia pregatita de catre Cosmin Contra are de depasit un ultim obstacol, meciul retur cu Otelul Galati, pentru a atinge finala Cupei Romaniei-Timisoreana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )