Libnet.ro
UNICEF

10:15

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

In prezenta Prim Ministrului Romaniei, dl. Mihai Tudose, Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus .

Philip Morris investeste aproape jumatate de miliard de euro in fabrica din Otopeni

Producatorul de tigari Philip Morris International a anuntat astazi o investitie de 490 de milioane de euro pentru a transforma fabrica de tigari din Otopeni intr-o unitate de productie a rezervelor din tutun care se folosesc impreuna cu dispozitivul IQOS, care incalzeste tutunul in loc sa il arda, potrivit unui comunicat al companiei, trimis Redactiei.

Al doilea magazin IQOS din Romania, inaugurat la Constanta

Philip Morris Trading deschide, in incinta City Park Mall, al doilea magazin din Romania, dupa cel din Cluj-Napoca, inaugurat recent in Platinia Mall.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )