Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea magazin IQOS din Romania, inaugurat la Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Al doilea magazin IQOS din Romania, inaugurat la Constanta

Philip Morris Trading deschide, in incinta City Park Mall, al doilea magazin din Romania, dupa cel din Cluj-Napoca, inaugurat recent in Platinia Mall. continuă pe Wall-Street Ro

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Redactiei.

Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

In prezenta Prim Ministrului Romaniei, dl. Mihai Tudose, Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus .

Asociatia Municipiilor din Romania a incheiat un protocol cu ARB si CNIPMMR pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, a semnat, ieri, un protocol de colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), scopul acestui act fiind sustinerea initiativelor si programelor care contribuie la dezvoltarea economica a tarii si la mentinerea unui dialog intre finantatori, investitori si administratia publica.

Media Galaxy deschide cel mai mare Apple Shop din Romania

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Romania, anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania, in cadrul magazinului Media Galaxy Feeria Complex Comercial Feeria, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti).

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini- FIC continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor, se arata intr-o scrisoare deschisa din partea Consiliului Investitorilor Straini FIC), privind sistemul de sanatate din Romania. Potrivit acesteia, exista un risc major privind sustenabilitatea bugetelor dedicate sanatatii datorita unor dezechilibre venite din volumul contributiilor indicele de dependenta demografica este in continua crestere, de la 46. 4 in 2003 la 49 in 2016.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Sistemul medical din Romania ridica din umeri la suferinta unei mame. Din cauza birocratiei, prezentatoarea Magda Vasiliu nu poate fi alaturi de copilul ei, internat la Roma

Prezentatoarea TV, Magda Vasiliu Stoian, povesteste, pe pagina sa de Facebook, calvarul la care este supusa de sistemul medical din Romania in lupta pentru viata fiului sau, Vlad.

Dezvaluiri despre clanurile mafiote din Romania

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, un documentar despre noua mafie din Romania. in ultimul deceniu, crima reorganizata din Europa de Est a inceput sa se raspa.

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut de doua ori si jumatate in primul semestru

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit 400 milioane euro in prima jumatate a anului, in crestere cu 156% fata de aceeasi perioada din 2016, reiese din analiza publicata azi de compania de consultanta imobiliara Colliers, care mai arata ca volumul total al investitiilor poate ajunge la 1 miliard euro in 2017.

Punctul de intalnire. Zece principii care trebuie sa stea la baza modificarii pensiilor din Romania

Radu Tudor a dezvaluit miercuri seara, la Punctul de intalnire, care sunt cele zece principii care trebuie sa stea la baza modificarii pensiilor din Romania. Urmeaza o lege cu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )