Libnet.ro
UNICEF

05:30

Philips trece la Android pentru televizoarele smart din 2015

Playtech Playtech,
Philips trece la Android pentru televizoarele smart din 2015

Fara sa fi castigat o adoptie la scara larga pe TV-uri, sistemul de operare Android se pare ca va rula pe cea mai mare parte a noilor smart TV-uri Philips. Desi va folositi televizorul in cea mai mare parte a timpului doar pentru continut live de la TV, aplicatiile terte incep sa ocupe un rol [] Philips trece la Android pentru televizoarele smart din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cartarescu, distins cu premiul pentru literatura europeana pe 2015 din partea Austriei

Scriitorul Mircea Cartarescu a fost distins de catre Austria cu premiul de stat pentru literatura europeana pe 2015 osterreichischer Staatspreis fur Europaische Literatur), in valoare de 25. 000 de euro, pentru intreaga sa opera literara, relateaza Mediafax.

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

OMV: Productia a scazut cu 5%, in urma inchiderii partiale a unui zacamant din Norvegia

Nivelul productiei de petrol si gaze realizata de grupul austriac OMV in primul trimestru din 2015 a scazut cu 5% comparativ cu precedentele trei luni, in principal din cauza problemelor tehnice care au provocat inchiderea zacamantului Gudrun din Norvegia, timp de o luna, si a sistarii productiei din Libia, potrivit unui raport al grupului OMV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )