Libnet.ro
UNICEF

05:15

Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

România Liberă România Liberă,
Stuttgart: Simona Halep a fost eliminata de Wozniacki, dupa cel mai greu meci din 2015

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, a fost eliminata de Caroline Wozniacki, a patra favorita, din semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6. continuă pe România Liberă

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 15:00)/ La un pas de semifinale

Ramasa principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep o va intalni in sferturile de finala pe Sara Errani locul 15 WTA). Meciul va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

Sarapova, OUT la Stuttgart. Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va.

Maria Sarapova rateaza calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart. Simona Halep urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart. Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, informeaza Mediafax.

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un danez pe Twitter: Incearca iadul meu, vei muri!

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: Incearca iadul meu, vei muri. Simona Halep - Esti o tarfa fara inima . ) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri, a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter, potrivit Mediafax.

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Stuttgart in semifinale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart Germania), fiind invinsa in trei seturi, 7-5, 5-7, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, intr-o partida disputata sambata.

WTA Stuttgart, semifinale: Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki 1-1

Pana la finala turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep mai are un singur meci de castigat, cel cu Caroline Wozniacki. Cap de serie numarul doi, Simona o conduce cu 2-1 in intalnirile directe pe daneza, dar meciurile cu Caro au fost mereu dificile. Partida este in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs. Sara Errani: 6-4, 6-4/ Halep in semifinale

Simona Halep a invins-o pe Sara Errani, numarul 15 mondial, scor 6-4 6-4, dupa un meci al break-urilor, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, categoria Premier, dotat cu premii in valoare de 731. 000 de dolari. UPDATE In semifinale, Halep va intalni pe Caroline Wozniacki, aceasta trecand de Carla Suarez Navarro scor 6-0, 6-3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )