Libnet.ro
UNICEF

06:30

Piata Tahrir, epicentrul cutremurului care zguduie Egiptul. Cum ar putea Morsi, presedintele mazilit, sa faca pace

Adevărul Adevărul,
Piata Tahrir, epicentrul cutremurului care zguduie Egiptul. Cum ar putea Morsi, presedintele mazilit, sa faca pace

Zeci de mii de manifestanti s-au adunat in piata Tahrir din Cairo, pentru a apara legitimitatea poporului si a-si dovedi sustinerea fata de hotararea armatei de a-l indeparta de la putere pe Mohamed Morsi. continuă pe Adevărul

Reversul protestelor din Egipt. Peste 90 de cazuri de femei violate in Piata Tahrir, in patru zile. O fetita de sapte ani, printre victime

Cel putin 91 de femei au fost agresate sexual sau violate in Piata Tahrir in ultimele patru zile, informeaza organizatiei Human Rights Watch, citata de aljazeera. com. Potrivit datelor publicate de organizatia.

UPDATE: Confruntari in Piata Tahrir din Cairo. Fratii Musulmani emit avertismente.

UPDATE: Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, transmite Mediafax. Cele doua grupuri de manifestanti au inceput sa se atace cu arme de foc si pietre, in zona Podului 6 Octombrie din capitala. La locul incidentelor s-au deplasat numeroase ambulante care transporta ranitii. _ _ _ _ _ UPDATE: Miscarea islamista Fratii Musulmani avertizeaza ca va continua protestele pasnice .

Confruntari intre adversari si sustinatori ai lui Mohamed Morsi in Piata Tahrir din Cairo

Confruntari intre adversari si sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi s-au inregistrat vineri seara in apropierea Piatei Tahrir din Cairo, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )