Libnet.ro
UNICEF

16:00

Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv

Adevărul Adevărul,
Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv

Judecatoria Sectorului 4 a respins contestatiile depuse de victimele tragediei Colectiv la candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Astfel, fostul edil poate candida linistit pentru un nou mandat, desi dosarul in care este acuzatde abuz in serviciu in legatura cu tragedia de la Colectiv va ajunge curand in instanta. continuă pe Adevărul

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4

Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv. Candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie a fost cont.

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Start, sambata, la Bucuresti, in cursa pentru accesul pe taboul principal la BRD Nastase Tiriac Tophy

Cursa pentru un bilet pe tabloul principal de simplu al turneului ATP BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii totale in valoare de 463. 520 euro, incepe sambata, la Arenele BNR din Capitala, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Ciprian Ciucu a fost una dintre variantele discutate de PNL pentru Primaria Bucuresti (surse)

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu. UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

Alianta PSD si ALDE pentru primaria din Cluj. Cele doua partide il sustin pe Octavian Buzoianu, dupa retragerea Aureliei Cristea

Partidele PSD Cluj si ALDE s-au aliat in alegerea candidatului pentru primaria Cluj. Se pare ca cele doua grupari il vor sustine pe Octavian Buzoianu la primaria Cluj, dupa ce PSD a anulat.

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Piedone merge mai departe in cursa pentru un nou mandat de primar

Judecatoria sectorului 4 a respins contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar. Potrivit Agerpres, decizia instantei, pronuntata duminica, nu e definitiva.

Basescu pune tunurile pe Blaga si vorbeste despre candidatura la primaria generala: Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei candida

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur intr-un mesaj pe Facebook pe Vasile Blaga si a spus ca este gata sa intre in cursa pentru Primaria Generala daca va candida si copresedintele PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )