Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia. continuă pe B1

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4

Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv. Candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie a fost cont.

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone ajunge in instanta. Contestatiile victimelor Colectiv, judecate sambata

Judecatoria Sectorului 4 judeca astazi contestatiile depuse de victimele tragediei Colectiv la candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Fostul edil si-a depus candidatura la primaria Sectorului 4, ca independent, aceasta fiind deja validata.

Cristian Popescu Piedone face bai de multime si pare ca a uitat tragedia din Colectiv (VIDEO)

In timp ce PNL nu a reusit pana acum sa prezinte un candidat cu sanse reale la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone face, fara jena, bai de multime, informeaza B1 TV. in Piata.

Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, dar decizia nu este definitiva.

Piedone, mesaj pentru cei care ii contesta candidatura la primarie

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care ii contesta candidatura la Primaria sectorului 4 ca, intr-o zi, adevarul va iesi la lumina, iar atunci acestia ar putea sa regrete modul in care.

Piedone, despre persoanele care ii contesta candidatura la Primaria Sectorului 4: Sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine

Fostul primar al Sectoruluui 4 Cristian Popescu-Piedone le-a transmis persoanelor care ii contesta intentia de a candida pentru un nou mandat ca, intr-o zi, adevarul va iesi la lumina, astfel ca ei vor regreta modul in care s-au raportat la fostul edil. Judecatoria sectorului 4 discuta sambata contestatiile depuse de mai multi supravietuitori de la Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar.

Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv

Judecatoria Sectorului 4 a respins contestatiile depuse de victimele tragediei Colectiv la candidatura lui Cristian Popescu Piedone. Astfel, fostul edil poate candida linistit pentru un nou mandat, desi dosarul in care este acuzatde abuz in serviciu in legatura cu tragedia de la Colectiv va ajunge curand in instanta.

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca i-ar fi fost grav afectata imaginea. Pe de alta parte, incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea institutiei ar putea fi stopata de instanta. Digi24 scrie ca Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )