Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pierderi imense pentru Statul Islamic. ISIS a ramas fara 45.000 de jihadisti in doar doi ani

Antena3 Antena3,
Pierderi imense pentru Statul Islamic. ISIS a ramas fara 45.000 de jihadisti in doar doi ani

Circa 45. 000 de combatanti ai gruparii Statul Islamic Daesh) au fost ucisi in ultimii doi ani in Irak si Siria, dupa doi ani de bombardamente efectuate de coalitia anti-Daesh condusa de SUA, potrivit. continuă pe Antena3

Statul Islamic isi terorizeaza luptatorii. Pedepse de neimaginat pentru dezertorii ISIS

Statul Islamic isi executa proprii luptatori gazandu-i in masini, in semn de pedeapsa pentru dezertorii care au fost prinsi in timp ce incercau sa scape din odioasa grupare,.

ISIS pregateste un nou atentat! Statul Islamic vrea sa atace concursul Miss Universe

Statul Islamic face apel la atacarea concursului Miss Universe care va avea loc in 2017 in Filipine. Un militant filipinez a publicat o inregistrare video in care sugereaza ca atacul ar putea.

Statul Islamic revendica atacul cu maceta din Belgia. Autorul, un algerian cunoscut pentru infractiuni de drept comun

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organul de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce Parchetul Federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit sambata doua politiste, inainte de a fi impuscat, este un algerian de 33 de ani cunoscut de politie pentru infractiuni de drept comun, dar nu pentru fapte de terorism.

Miss Universe ar putea cadea victima terorismului: Statul Islamic cere atacarea concursului de frumusete

Terorismul nu tine cont de tara sau eveniment. Acest lucru este demonstrat de ultimul eveniment pe care Statul Islamic doreste sa il atace, concursul de frumusete Miss Universe. Un militant filipinez a.

Statul Islamic isi mai revendica un atentat sangeros: 70 de morti in orasul pakistanez Quetta

Statul Islamic SI) a transmis ca atentatul comis luni in orasul pakistanez Quetta, soldat cu cel putin 70 de morti, a fost comis de unul dintre membrii sai, conform agentiei AMAQ, organ de propaganda al.

Statul Islamic si-a revendicat atacul cu maceta din Belgia

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organ de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce parchetul federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit.

FOTO: Accident bizar. Un sofer de TIR a ramas fara picioare

Un sofer de TIR a ramas fara picioare, dupa ce a fost implicat intr-un accident care a avut loc, miercuri dimineata, pe strada Progresului din municipiul Medgidia.

Statul Islamic isi gazeaza tradatorii si fugarii

Teroristii Statului Islamic isi executa proprii luptatori. Organizatia terorista aplica tehnici sinistre pentru a ii pedepsi pe cei care dau bir cu fugitii sau tradeaza cauza. Daily Mail.

Acest fotograf a ramas fara echipamentul de mii de euro in cateva secunde

Unui fotograf sportiv venit in Rio pentru documenta Jocurile Olimpice i-a fost furat echipamentul in valoare de peste 40 de mii de dolari, scrie playtech. roOrganizarea Jocurilor Olimpice in Rio pare a fi o greseala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )