Libnet.ro
UNICEF

13:00

Statul Islamic isi mai revendica un atentat sangeros: 70 de morti in orasul pakistanez Quetta

Antena3 Antena3,
Statul Islamic isi mai revendica un atentat sangeros: 70 de morti in orasul pakistanez Quetta

Statul Islamic SI) a transmis ca atentatul comis luni in orasul pakistanez Quetta, soldat cu cel putin 70 de morti, a fost comis de unul dintre membrii sai, conform agentiei AMAQ, organ de propaganda al. continuă pe Antena3

Statul Islamic revendica atacul cu maceta din Belgia. Autorul, un algerian cunoscut pentru infractiuni de drept comun

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organul de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce Parchetul Federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit sambata doua politiste, inainte de a fi impuscat, este un algerian de 33 de ani cunoscut de politie pentru infractiuni de drept comun, dar nu pentru fapte de terorism.

Statul Islamic si-a revendicat atacul cu maceta din Belgia

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organ de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce parchetul federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit.

Mii de civili au fost capturati de Statul Islamic. O parte au fost executati

Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR) a indicat ca luptatori ai Statului Islamic ar fi capturat joi aproape 3. 000 de civili irakieni care fug din calea lor si ca 12 dintre ei ar fi fost.

Organizare ca la carte: Statul Islamic are servicii secrete (VIDEO)

Organizatia terorista Stat Islamic are la dispozitie un serviciu secret care se ocupa de pregatirea atentatelor sangeroase din Occident si cu antrenarea islamistilor care le comit. Informatia a fot dezv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )