Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, cel mai mare risc seismic din Europa.

50 de cercetatori europeni au realizat o harta care arata ca tara noastra, alaturi de Turcia si Italia, se afla intr-unul dintre cele mai periculoase puncte de pe continent. Romania se afla in zona cu cel mai mare risc ca un cutremur sa aiba loc in urmatorii 50 de ani, arata un studiu coordonat in Franta si la care au participat 50 de oameni de stiinta. Seismele de pe continentul european sunt provocate, in principal, din ciocnirea dintre placile tectonice euroasiatica si africana.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana. Acesta este cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc inregistrat de la inceputul actualei crize financiare.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

Istorie sau mall? Lagar de concentrare nazist, transformat in cel mai mare centru comercial din Balcani

Un fost lagar de concentrare din al doilea Razboi Mondial din Serbia a fost cumparat de un magnat din domeniul comertului si va fi transformat in cel mai mare centru comercial din Balcani, in valoare de 160 milioane de euro. Decizia a starnit indignarea istoricilor si a tuturor celor care si-au pierdut familia in timpul perioadei de ocupatie nazista.

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Republica Moldova in topul zonelor cu cel mai mare risc seismic din Europa

Un studiu realizat la nivel european in cadrul programului SHARE Seismic Hazard Harmonization in Europe) arata ca tara noastra se afla in topul zonelor cu cel mai mare risc seismic in urmatorii 50 de ani.

Cum se pregateste cel mai mare show al anului! Robert Walters The Wall, Piata Constitutiei, Bucuresti!

Doar opt zile au mai ramas pana la show-ul The Wall - cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, pregatirile in Piata Constitutiei fiind programate sa inceapa chiar in aceasta seara. Prezentat de Ciuc Premium si Volksbank, concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume. Continue reading .

Totul despre iPhone: Apple are ocazia perfecta de a se alia cu cel mai mare operator din lume si de a castiga China

Apple isi va prezenta noul telefon in mai putin de o luna, conform zvonurilor. iPhone 5C este pe lista, e acel telefon ieftin asteptat de la Apple, alaturi de iPhone 5S. Dincolo de lansarea telefoanelor, Apple este aproape de cea mai mare lovitura pe piata telecomunicatiilor: succesul in China prin cel mai mare operator telecom din lume.

Cel mai mare angajator din sistemul financiar moldovenesc este Banca de Economii

La 30 iunie 2013 11. 090 de persoane erau angajate la munca in cele 14 banci comerciale din Republica Moldova, arata un raport al Bancii Nationale a Moldovei BNM).

Cel mai mare festival de arta medievala din Romania, la Suceava

Fosta Cetate de Scaun a Moldovei de la Suceava a inviat pentru cateva zile, acolo unde a avut loc Festivalul de Arta Medievala Stefan cel Mare. Timp de patru zile, pe langa zidurile seculare s-au perindat.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )