Libnet.ro
UNICEF

21:16

Pietele europene, optimiste cu privire la un acord intre Grecia si creditori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene, optimiste cu privire la un acord intre Grecia si creditori

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce Grecia parea ca este pregatita sa accepte propunerilor creditorilor, cu unele modificari, ceea ce ar determina deblocarea ajutorului financiar catre Atena. continuă pe Ziarul Bursa

Pietele europene, optimiste in privinta situatiei Greciei

Actiunile tranzactionate pe pietele din Europa au crescut vineri, investitorii luand in calcul posibilitatea unui rezultat pozitiv al negocierilor dintre Grecia si creditorii externi ai tarii.

Saxo Bank: Esecul unui acord privind Grecia va duce la explozia riscului de creditare in Romania

Esecul unei intelegeri de ultim moment intre creditorii internationali si Grecia va duce inclusiv la o explozie a riscului de creditare in Romania, Bulgaria, Croatia si Ungaria, potrivit economistului sef al Saxo Bank, Steen Jakobsen, care compara.

Saxo Bank: Esecul unui acord privind Grecia va duce la explozia riscului de creditare in Romania

Esecul unei intelegeri de ultim moment intre creditorii internationali si Grecia va duce inclusiv la o explozie a riscului de creditare in Romania, Bulgaria, Croatia si Ungaria, potrivit economistului sef al Saxo Bank, Steen Jakobsen, care compara situatia cu cazul falimentului Lehman Brothers.

Acord intre institutiile europene privind eliminarea roamingului. Cand se va intampla

Dupa 12 ore de negocieri intenese, Comisia Europeana, Parlamentul UE si Consiliul UE au ajuns, marti, la un acord preliminar referitor la eliminarea tarifelor de roaming din iunie 2017 si acordarea de catre operatorii de telecomunicatii a unui tratament egal tuturor utilizatorilor de Internet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )