Libnet.ro
UNICEF

01:06

Saxo Bank: Esecul unui acord privind Grecia va duce la explozia riscului de creditare in Romania

Adevărul Adevărul,
Saxo Bank: Esecul unui acord privind Grecia va duce la explozia riscului de creditare in Romania

Esecul unei intelegeri de ultim moment intre creditorii internationali si Grecia va duce inclusiv la o explozie a riscului de creditare in Romania, Bulgaria, Croatia si Ungaria, potrivit economistului sef al Saxo Bank, Steen Jakobsen, care compara situatia cu cazul falimentului Lehman Brothers. continuă pe Adevărul

Saxo Bank: Esecul unui acord privind Grecia va duce la explozia riscului de creditare in Romania

Esecul unei intelegeri de ultim moment intre creditorii internationali si Grecia va duce inclusiv la o explozie a riscului de creditare in Romania, Bulgaria, Croatia si Ungaria, potrivit economistului sef al Saxo Bank, Steen Jakobsen, care compara.

Saxo Bank: Esecul unui acord cu Grecia, similar falimentului Lehman Brothers. Cum este afectata Romania

Esecul unei intelegeri de ultim moment intre creditorii internationali si Grecia va duce inclusiv la o explozie a riscului de creditare in Romania, Bulgaria, Croatia si Ungaria, potrivit economistului sef al.

Analiza Saxo Bank: Grecia are nevoie urgent de un guvern tehnocrat

Grecia are nevoie de un guvern tehnocrat pe modelul lui Mario Monti din Italia pentru a stabili agenda reformelor care are o larga sustinere politica, economica si populara, subliniaza analistul Saxo Bank, Steen Jakobsen.

Saxo Bank: Un calm straniu s-a lasat peste piata petrolului

Dupa una dintre perioadele cele mai active de vanzari masive de titei din ultima vreme, atat indicele de titei WTI, cat si Brent au ramas in marje neschimbate timp de doua luni, arata o analiza Saxo Bank.

Pretul lipsei unui acord cu Comisia pe Codul Fiscal

Reprezentantii Comisiei Europene au plecat de la Bucuresti fara sa ajunga la un acord cu Executivul asupra noului Cod Fiscal. Acest lucru poate insemna cresterea ratei de cofinantare a proiectelor europene, iar majorarea deficitului peste 3%, ca urmare a aplicarii noii legi, declanseaza procedura de deficit excesiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )