Libnet.ro
UNICEF

08:45

Piturca, dupa calificarea la baraj: Vom vedea ce ne vor harazi sortii, cu siguranta plecam cu sansa a doua

B1 B1,
Piturca, dupa calificarea la baraj: Vom vedea ce ne vor harazi sortii, cu siguranta plecam cu sansa a doua

Selectionerul nationalei,Victor Piturca, a declarat, marti seara, ca isi doreste calificarea tricolorilor la Cupa Mondiala 2014, precizand totodata ca stie ca Romania pleaca cu sansa a doua la. continuă pe B1

Piturca vrea calificarea la baraj: Ar fi bine dupa o munca de doi ani si jumatate.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca a declarat, luni, ca Romania are doar varianta victoriei in meciul cu Estonia, din Grupa D de calificare la CM-2014. El apreciaza ca ar fi bine ca o munca de doi ani si jumatate sa se concretizeze cu o calificare la baraj, conform Mediafax. Noi avem acum doar varianta victoriei si asa am si pregatit jocul. Sper sa reusim si sa castigam de-o maniera in care sa nu avem emotii. Daca vor fi si goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar insemna insa sa .

In curand vom vedea iPad 5 si iPad mini in carcasa aurie

Dupa mania creata cu iPhone-ul 5S de culoare aurie, cei de la Apple ar fi inconstienti sa nu lanseze si un iPad 5 si iPad mini in aceeasi nuanta, nu-i asa? Nu a fost nici pe departe o revolutie lansarea noului iPhone 5S. A fost, in schimb, primul moment in care cei de la Apple au lansat un iDevice cu o carcasa aurie. Din acest motiv, pentru ca foarte multi posesori de 5S isi doreau sa se diferentieze fata de [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )