Libnet.ro
UNICEF

13:46

Planta care are grija de inima si prelungeste viata cu cel putin zece ani

Antena3 Antena3,
Planta care are grija de inima si prelungeste viata cu cel putin zece ani

Folosit din timpuri stravechi, paducelul are o puternica actiune sustinand functiile mentale si contribuind la cresterea capacitatii cardiace la efort. Si in zilele noastre proprietatile paducelului. continuă pe Antena3

Cel putin 13 raniti, intre care patru intre viata si moarte, in incaierari intre migranti afgani si africani la Calais; Collomb anunta ca se duce la fata locului

Cel putin 13 migranti au fost raniti, dintre care patru - impuscati - se aflau intre viata si moarte joi seara, in urma mai multor incaierari intre migranti afgani si africani care au izbucnit joi in mai multe locuri la Calais, a declarat Parchetul din Boulogne-sur-Mer pentru AFP.

Tragedie in aer, dupa ce doua elicoptere s-au ciocnit! Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata

Accident aviatic in urma cu putin timp, in Franta! Doua elicoptere s-au ciocnit, iar in urma impactului, cel putin cinci persoane si-au pierdut viata. Accidentul aviatic s-a petrecut deasupra lacului C.

Gheorghe, PayU: Legislatia in eCommerce? Veche de cel putin zece ani...

Piata de eCommerce autohtona va evolua anul acesta pana la 3,5 miliarde de euro, de la 2,8 miliarde de euro in 2017. Anul precedent, piata eCommerce a evoluat cel mai rapid de pe intreg continentul, puncteaza Elena Gheorghe, business development.

Anamaria Ferentz, marturisire incredibila despre alergia care i-a schimbat viata

Este vegetariana convinsa, dar Anamaria Ferentz recunoaste ca a fost nevoita sa apeleze la acest stil de viata. inca din copilarie, cantareata a intampinat probleme ori de cat.

Donald Trump a anuntat renuntarea la una din politicile la care Barack Obama a tinut cel mai mult (VIDEO)

Una dintre masurile la care Barack Obama a muncit cel mai mult si a facut eforturi considerabile de a o finaliza a fost inchiderea controversatei inchisori de la Guantanamo, locul unde americanii sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )