Libnet.ro
UNICEF

10:30

Planul de reorganizare pentru CFR Marfa a fost omologat

România Liberă România Liberă,
Planul de reorganizare pentru CFR Marfa a fost omologat

Planul de redresare prin concordat preventiv al CFR Marfa a fost omologat joi de catre judecatorul s. continuă pe România Liberă

Planul de redresare pentru CFR Marfa a fost omologat

Planul de redresare prin concordat preventiv al CFR Marfa a fost omologat, joi, de catre judecatorul sindic, dupa aprobarea de catre creditorii care detin peste 75% din totalul creantelor, conform prevederilor legale, a anuntat joi CITR, parte a Impetum Group, care anunta ca planul de redresare prevede realizarea de profit operational din cel de-al doilea an de concordat preventive.

Planul de redresare pentru CFR Marfa a fost omologat. Compania trebuie sa genereze profit din al doilea an

Planul de redresare prin concordat preventiv al CFR Marfa a fost omologat astazi de catre judecatorul sindic, dupa aprobarea de catre creditorii care detin peste 75% din totalul creantelor, conform prevederilor legale.

CFR Marfa - Planul de redresare a fost omologat de judecatorul sindic. Urmeaza punerea in practica a planului de salvare

Planul de redresare prin concordat preventiv al CFR Marfa a fost omologat astazi de catre judecatorul sindic, dupa aprobarea de catre creditorii care detin peste 75% din totalul creantelor, conform prevederilor legale, arata un comunicat al CITR. Urmatorul pas in procedura este implementarea planului de redresare omologat de catre judecatorul sindic. Societatea impreuna cu administratorul concordatar urmeaza sa propuna masuri alternative de recuperare si a ajutorului de stat, cu pastrarea activitatii intr-o structura mai supla, masuri care sa fie agreate cu Comisia Europeana si pentru care exista cadru legal.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )