Libnet.ro
UNICEF

00:07

O platforma petroliera din Golful Mexic a fost cuprinsa de flacari. Cel putin 45 oameni au fost raniti

Antena3 Antena3,
O platforma petroliera din Golful Mexic a fost cuprinsa de flacari. Cel putin 45 oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs in urma cu putin timp pe o platforma petroliera din Golful Mexic, care apartine gigantului petrolier PEMEX. Flacari imense si un fum gros s-au ridicat spre cer imediat dupa bubui. continuă pe Antena3

Cel putin 4 morti si mai multi raniti in urma unui incendiu pe o platforma petroliera din Golful Mexic

50 - Cel putin patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite, miercuri, in urma unui incendiu izbucnit pe o platforma petroliera din Golful Mexic apartinand Pemex, a anuntat compania intr-un.

Mexic: Incendiu la o platforma petroliera Pemex, o persoana a murit si 16 sunt ranite

Cel putin o persoana a murit si alte 16 au fost ranite miercuri intr-un incendiu care a cuprins o platforma a companiei mexicane de stat Pemex, in timp ce 300 de angajati au fost evacuati, anunta AFP.

Primele bilete pentru Jocurile Olimpice de vara din 2016 au fost puse in vanzare

Primele bilete pentru Jocurile Olimpice de vara din 2016, din Brazilia au fost puse marti in vanzare pentru solicitantii inregistrati pe site-ul oficial www. rio2016. com. Este vorba despre prima transa din.

Barbatii care au luat ostatic un procuror din Istanbul au fost ucisi de politie. Procurorul a murit la spital, in urma ranilor

21 - Doi presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C), care au tinut ostatic marti un procuror intr-o instanta din Istanbul, au fost ucisi de.

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Daca nivelul apei va creste, oamenii vor fi evacuati

Zeci de case si gospodarii din Galati au fost inundate. Desi oamenii au pus saci cu nisip la porti, apa a ajuns si la jumatate de metru in curti si a inundat aproape in intregime locuinta unui batran.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )