Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin 4 morti si mai multi raniti in urma unui incendiu pe o platforma petroliera din Golful Mexic

Antena3 Antena3,
Cel putin 4 morti si mai multi raniti in urma unui incendiu pe o platforma petroliera din Golful Mexic

50 - Cel putin patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite, miercuri, in urma unui incendiu izbucnit pe o platforma petroliera din Golful Mexic apartinand Pemex, a anuntat compania intr-un. continuă pe Antena3

Cel putin cinci morti din cauza intemperiilor care afecteaza Europa

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews. in Germania doi padurari au murit dupa.

Europa: Cel putin cinci morti, din cauza rafalelor puternice de vant

Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor care afecteaza partea de nord a Europei, unde rafalele de vant au atins intensitatea unui uragan, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Rafale puternice de vant in mai multe state din Europa: Cel putin cinci persoane au murit din cauza intemperiilor (VIDEO)

Partea de nord a Europei se confrunta cu rafale puternice de vant care ajung in unele zone la intensitatea unui uragan, informeaza Euronews. Cel putin cinci persoane au murit in urma intemperiilor. Doi.

Grav accident in Turcia. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata

Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si 7 au fost raniti in urma unui grav accident in lant, in sud-estul Turciei. De vina ar fi soferul unui microbuz care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de.

O platforma petroliera din Golful Mexic a fost cuprinsa de flacari. Cel putin 45 oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs in urma cu putin timp pe o platforma petroliera din Golful Mexic, care apartine gigantului petrolier PEMEX. Flacari imense si un fum gros s-au ridicat spre cer imediat dupa bubui.

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF , relateaza BBC News Online .

Ucraina: Cel putin 42 de copii ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, in luna martie 2014, ca urmare a exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat, marti, UNICEF, relateaza Mediafax.

Cel putin 42 de copii au fost ucisi din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei

Cel putin 42 de copii au fost ucisi, iar alti 109 grav raniti, incepand din martie 2014, din cauza exploziilor unor mine de teren in estul Ucrainei, a anuntat marti UNICEF, relateaza BBC News Online.

Protest violent la Torino. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite la Torino, unde un miting al formatiunii autonomiste Liga Nordului a prilejuit manifestatii ostile degenerate, adesea, in incidente violente. Scutierii au intervenit, de mai.

Gruparea Stat Islamic a ucis cel putin 37 de persoane intr-un sat sirian

Combatantii gruparii Stat Islamic au ucis cel putin 37 de persoane, intr-un sat sirian din apropierea orasului Hama, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )