Libnet.ro
UNICEF

19:46

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Antena3 Antena3,
A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Despre cel mai bun antivirus pentru Windows am vorbit, dar acum avem si informatii privind cel mai bun antivirus pentru Mac OS. Cu toate ca se credea ca computerele cu Mac OS, sistemul de operare creat de Apple, sunt practic invulnerabile la virusi si programe malitioase, atacurile din ultimii ani asupra Mac-urilor i-au facut pe [].

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

FOTO Care este cel mai bun animal de companie - studiu; Top 25 animale ce pot fi domesticite

O echipa de experti in ingrijirea animalelor de la Universitatea Wageningen din Olanda sunt de parere ca iubitorii de animale ar trebui sa ia in considerare si animalele salbatice atunci cand vine vorba despre alegerea unui animal de companie. In mod surprinzator nici cainii si nici pisicile nu se afla printre primele 25 de pozitii ale topului realizat de acestia pentru cel mai potrivit animal de companie.

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca cel mai bun profil de pemier este el, in conditiile in care Valeriu Steriu a spus ca Dacian Ciolos are un profil bun de prim-ministru.

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Cel mai bun smoothie cu pepene rosu

Esti in cautarea unei retete racoritoare de vara? Atunci trebuie sa incerci acest smoothie delicios! Ai nevoie de doar patru ingrediente simple: pepene, menta, miere si apa. Iar rezultatul este de-a dreptul exceptional! Aceasta bautura racoritoare cu pepene rosu este savuroasa, iar menta ii da un plus de gust. Ai nevoie de 5 minute pentru preparare si ai obtinut un smoothie simplu si delicios, pe care il poti consuma in fiecare zi de vara.

Erste Bank, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile Erste Bank s-au apreciat cu 17,6%, in perioada 8-15 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in contextul in care principalii indici au inregistrat aprecieri semnificative.

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )