Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Antena3 Antena3,
Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul. continuă pe Antena3

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Actiunile Swatch Group au scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate

Actiunile Swatch Group, cel mai mare producator mondial de ceasuri, au scazut la bursa cu 14%, atingand cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate, dupa ce compania elvetiana a avertizat ca profitul sau va scadea cu 50-60% in primul semestru din acest an, transmit agentiile internationale.

Piata auto a atins in iunie cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Luna iunie a fost cea mai buna luna din ultimii sase ani sub aspectul vanzarii de autoturisme noi, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist.

Messi, urmarit de fani si in vacanta. Cum a fost surprins cel mai bun jucator din lume de un suporter fanatic (FOTO)

Mai este putin pana cand lotul Barcelonei se va reuni, iar Lionel Messi profita de ultimul timp liber ramas pana la reluarea campionatului din Primera. El se afla cu familia intr-o.

Cel mai trist urs din lume: O petitie pentru salvarea animalului a strans peste 270.000 de semnaturi (VIDEO)

Mai mult de 270. 000 de persoane au semnat deja o petitie initiata de Animals Asia pentru salvarea unui urs polar dintr-un centru comercial din Guangzhou, China. Acesta este expus intr-un acvariu pentru a fi.

Tragedie in sportul romanesc: Un luptator de K1 a fost ucis

Tragedie in sportul romanesc dupa ce un luptator de K1 a fost ucis. Clujeanul Sebastian Chira, cunoscut ca fiind prieten cu interlopul Gore, a murit dupa ce a fost inpuscat luni noaptea in .

Un barbat din Targoviste a fost ucis pe strada, in fata celor doi copii ai sai (VIDEO)

Din prieteni au ajuns dusmani de moarte! Un barbat a murit injunghiat in fata copiilor sai, iar atacatorul a ajuns la spital impuscat. Dupa atac, agresorul a reusit sa fuga. S-a predat abia a.

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid mijloc de transport pe sine. Trenul-glont a inregistrat viteza de 840 km/h (VIDEO)

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid tren. Acesta trece cu 840 de km/ora, conform unui test. Doua trenuri-gloante au fost testate in acelasi timp pentru a demonstra calitatea trenurilor.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )