Libnet.ro
UNICEF

10:15

Plenul Senatului a votat Comisia de ancheta privind activitatea autoritatilor in cazul votului la referendum

B1 B1,
Plenul Senatului a votat Comisia de ancheta privind activitatea autoritatilor in cazul votului la referendum

O comisie de ancheta va verifica cercetarile procurorilor in dosarul referendumului de demitere a presedintelui, din 29 iulie. Decizia a fost luata in Biroul Permanent al Senatului si aprobata in plenul. continuă pe B1

PDL nu va numi membri in comisia de ancheta privind referendumul

Senatorii PDL nu sunt de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta privind abuzurile semnalate in cercetarile desfasurate de organele statului in cazul votului de la referendumul din 29 iulie, a declarat,.

Senatorii USL cer oficial COMISIE de ANCHETA privind referendumul.

Vicepresedintele Senatului Petru Filip a anuntat, luni, ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis introducerea pe ordinea de zi a plenului a constituirii comisiei de ancheta privind referendumul de demitere a presedintelui din 29 iulie, ponderea fiind aceea in care USL ar detine majoritatea, potrivit Mediafax. Toate grupurile au convenit ca, in cel mai scurt timp, probabil ca pana la plenul de astazi, sa faca nominalizarile, astazi in cadrul Biroului Permanent s-a stabilit numai ponderea .

Plenul Senatului a votat 14 membri ai Consiliului de conducere al ICR

Senatorii au votat luni, numirea a 14 membri ai Consiliului de conducere al ICR. Acestia au primit, anterior, votul favorabil al membrilor Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa si al.

PSD si PNL solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind abuzurile in cercetarile de la referendum

34 de senatori PSD si 22 PNL au solicitat luni Biroului permanent al Senatului infiintarea unei comisii de ancheta privind abuzurile semnalate in cercetarile desfasurate de organele statului in cazul votului de la referendumul din 29 iulie 2012, anunta Agerpres. Potrivit solicitarii grupurilor PSD si PNL din Senat, comisia ce se propune a fi infiintata nu va avea ca scop anchetarea procurorilor, ci isi propune sa verifice sesizarile cetatenilor si autenticitatea lor si sa ia in considerare posibilele fapte ilicite ale procurorilor si sa faca lumina in aceasta chestiune prin audierea cat mai multor votanti nemultumiti de modul cum au fost facute cercetarile de catre politie, DNA si Parchetul de pe langa ICCJ.

S-a votat formarea unei comisii de ancheta privind referendumul. PDL a plecat din sala

In plen, s-a votat luni constituirea unei comisii de ancheta. Comisia urmeaza sa verifice anchetele DNA pe referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Senatorii PDL au parasit sala de plen, insa.

Se voteaza formarea unei comisii de ancheta privind referendumul. PDL a plecat din sala

Senatorii PDL au parasit sala de plen. in plen se va vota constituirea unei comisii de ancheta. Comisia urma sa verifice anchetele DNA pe referendum. Premierul Victor Ponta vrea ca toate abuzurile comise la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3184 seconds )