Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ploi abundente peste jumatate din Romania! Meteorologii au emis cod portocaliu pana vineri

România Liberă România Liberă,
Ploi abundente peste jumatate din Romania! Meteorologii au emis cod portocaliu pana vineri

Cod portocaliu de ploi abundente in Maramures, Transilvania, Crisana, zona Carpatilor Occidentali si. continuă pe România Liberă

Peste jumatate din companiile romanesti prevad o recesiune de proportii istorice

Raportul European al Platilor, editia 2020, realizat de Intrum Romania, arata ca mai mult de jumatate dintre companiile romanesti se asteapta la o recesiune de proportii istorice la nivelul intregii Europe.

Avertizare METEO! Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete, pana vineri dimineata Cod galben in alte 20 de judete (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, valabila pana vineri dimineata in 11 judete, precum si un Cod galben de precipitatii insemnate ca.

Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete si Cod galben, in centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) aemis un Cod portocaliude ploi puternice in 11 judete si un Cod galben de ploi abundente in alte 12 judete din tara, incepand de miercuri 30septembrie,de la ora 10:00, pana vineri,02octombrie,la ora 10.

Coronavirus Suedia: Pandemia ar fi fost incetinita de dimensiunea redusa a gospodariilor Peste jumatate din suedezi locuiesc singuri

Transmiterea coronavirusului in cadrul gospodariilor joaca un rol semnificativ in raspandirea SARS-CoV-2 iar in Suedia persoanele care locuiesc singure ar fi putut avea un rol in limitarea raspandirii pandemiei, noteaza Business Insider.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Imaginile istorice care sunt virale si in ziua de azi. Doua fotografii sunt din Romania

Daca acum e un lucru banal sa imortalizezi tot ce ti se pare interesant, in urma cu zeci de ani lucrurile stateau cu totul altfel. Fotografii se pregateau cu atentie pentru fiecare poza in parte, iar unele dintre imagini au ramas in istorie pentru totdeauna. Doua dintre fotografiile virale sunt chiar din Romania. Imagini istorice .

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )