Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploiestiul fierbe! Febra finalei Cupei Romaniei a intrat si in scoli. 30.000 de lupi galbeni invadeaza Bucurestiul

Adevărul Adevărul,
Ploiestiul fierbe! Febra finalei Cupei Romaniei a intrat si in scoli. 30.000 de lupi galbeni invadeaza Bucurestiul

Petrolul joaca din nou o finala de Cupa Romaniei, dupa 18 ani, si tot orasul este conectat la acest eveniment fotbalistic. continuă pe Adevărul

FRF: Programul de circulatie al metroului, prelungit cu doua ore in ziua finalei Cupei Romaniei

In ziua finalei Cupei Romaniei, disputata intre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR 1907 Cluj, vor exista restrictii de trafic, iar programul de circulatie al metroului va fi prelungit cu doua ore, se arata.

Finala Cupei Romaniei, Petrolul-CFR Cluj: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publica.

Finala Cupei Romaniei Petrolul-CFR Cluj. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, la finala Cupei Romaniei la fotbal. Partida se va disputa sambata, 1 iunie, pe stadionul Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 20:45, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Romane remis Romania libera. Accesul spectatorilor in stadion se va face .

Ploiestenii iau cu asalt Arena Nationala la finala Cupei Romaniei

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au epuizat in doar doua zile biletele puse la dispozitie de FRF pentru finala Cupei Romaniei de sambata seara cu CFR Cluj.

Reguli pentru accesul pe Arena Nationala la finala Cupei Romaniei. Ce ar trebui sa stie suporterii Petrolului

Federatia Romana de Fotbal a publicat informatii de interes public referitoare la finala Cupei Romaniei Timisoreana. Partida dintre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR1907 Cluj se va disputa pe Arena Nationala, din Bucuresti, sambata, de la ora 20.

Finala Cupei Romaniei: Programul la metrou va fi prelungit cu doua ore.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca programul de circulatie de sambata al metroului, cand este programata finala Cupei Romaniei - Timisoreana, intre formatiile CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, va fi prelungit cu doua ore, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, accesul publicului in Arena Nationala va fi permis de la ora 18. Suporterii FC Petrolul vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )