Libnet.ro
UNICEF

11:30

PC si PLR, tot mai aproape de o fuziune. Daniel Constantin: 95% din filiale sunt de acord cu propunerea (VIDEO)

B1 B1,
PC si PLR, tot mai aproape de o fuziune. Daniel Constantin: 95% din filiale sunt de acord cu propunerea (VIDEO)

PC si PLR ar putea deveni un singur partid. Cei mai multi dintre conservatori sunt pentru o fuziune cu formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu. A spus-o chiar liderul PC, Daniel Constantin, care a avut. continuă pe B1

Mircea Badea, apelativ inedit pentru Daniel Constantin

Mircea Badea a gasit un apelativ potrivit pentru presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin. in interventia sa din cadrul editiei de marti a emisiunii 100 de minute, realizatorul Antena 3 a dezvaluit.

Cu un pas mai aproape de intelegerea schizofreniei

Cercetatorii au descoperit o legatura intre doua regiuni ale scoartei cerebrale a soarecilor care poate controla timpul de circulatie al informatiei in cortexul prefrontal. Aceasta descoperire poate ajuta laexplicarea anumitor cauze ale schizofreniei si indica noi modalitati de tratare. Cortexul prefrontalPFC) joaca un rol important in functiile cognitive, cum ar fi atentia, memoria si luarea [] Cu un pas mai aproape de intelegerea schizofreniei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Am devenit tot mai atenti la aspectul tamplariei termoizolante

Am devenit tot mai atenti la estetica si designul tamplariei termoizolante din locuinta, arata concluziile studiului national privind Preferintele si comportamentul persoanelor fizice referitoare la achizitia de tamplarie termoizolanta comandat de VEKA Romania la inceputul acestui an, conform unui comunicat remis azi redactiei.

SUA pierde razboiul propagandistic cu Rusia: Romanii, tot mai speriati

SUA pierde razboiul propagandistic cu Rusia, potrivit unui studiu recent comandat de Broadcasting Board of Governors BBG), citat de Reuters. Mesajele Rusiei au un ecou tot mai puternic in Europa, care se vede nevoita.

Daily Income: Amenintarile Rusiei, tot mai periculoase

Editia de luni a emisiunii Daily Income, realizata de Adrian Maniutiu, a abordat tema amenintarilor Rusiei, care au devenit tot mai serioase in ultimul timp. Invitatul lui Adrian Maniutiu luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )