Libnet.ro
UNICEF

06:00

PMP cere Parlamentului revocarea lui Dan Radu Rusanu din fruntea ASF

Adevărul Adevărul,
PMP cere Parlamentului revocarea lui Dan Radu Rusanu din fruntea ASF

Partidul Miscarea Populara cere Parlamentului Romaniei revocarea presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a retinerii sale de catre DNA. continuă pe Adevărul

Dan Radu Rusanu, retinut de DNA

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu Procurorii anticoruptie au dispus, astazi, retinerea pentru 24 de ore a presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica, sub acuzatia de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, conform unui comunicat publicat pe site-ul DNA. Tot astazi, Rusanu va fi prezentat Tribunalului Bucure and sti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Din ordonanta de extindere a urmaririi penale a rezultat ca exista date and si indicii rezonabile, conform carora, pentru perpetuarea situatiei de favorizare a societatii de asigurari Carpatica si urmarind impunerea in cadrul consiliului ASF a anumitor persoane, dar and si intarirea propriei puteri decizionale, Rusanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de catre Guvernul Romaniei, care sa dea caracter normativ si obligatoriu intereselor sale personale si de grup.

Prim-vicepresedintele ASF, Daniel Daianu, va prelua atributiile lui Dan Radu Rusanu

Atributiile presedintelui Dan Radu Rusanu vor f preluate de prim-vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Daniel Daianu. Dan Radu Rusanu a fost retinut, marti, pentru favorizare a.

Presedintele ASF Dan Radu Rusanu a fost retinut. Vedeti ce acuzatii i se aduc

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este acuzat defavorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, in.

Presedintele ASF Dan Radu Rusanu a fost retinut

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este acuzat defavorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, in.

Dan Radu Rusanu si pisica aducatoare de bani

De cind a devenit presedinte al ASF, Dan Radu Rusanu si-a luat ca mascota.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, a fost chemat marti la DNA

Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost chemat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind suspect in dosarul Carpatica in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Nicio zi fara ca Autoritatea de Supraveghere Financiara sa nu tina topul stirilor cu scandalurile care au izbucnit, aproape toate odata. Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, vineri, ca Presedintele ASF Dan Radu Rusanu este urmarit penal pentru complicitate la abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional, institutia extinzand cercetarile in dosarul Carpatica.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara,Dan RaduRusanu, a fost retinut, marti, pentru 24 de ore, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Stire in curs de.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore (VIDEO)

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara,Dan RaduRusanu, a fost retinut, marti, pentru 24 de ore, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. De asemenea, procuroriiDNA.

Mafia ASF. DNA cere aviz de urmarire penala pentru fostul ministru Chitoiu.

Fostul ministru al Finantelor Publice, Daniel Chitoiu este suspectat de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat in dosarul in care au fost invinuiti Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, alte persoane din conducerea ASF intre care si sotia fostului ministru, Laura Chitoiu. DNA a trimis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )