Libnet.ro
UNICEF

07:00

PNL nu a propus niciun premier la consultarile de la Cotroceni. Ludovic Orban: Nu s-a reusit obtinerea unei majoritati (VIDEO)

B1 B1,
PNL nu a propus niciun premier la consultarile de la Cotroceni. Ludovic Orban: Nu s-a reusit obtinerea unei majoritati (VIDEO)

Delegatia Partidului National Liberal s-a prezentat luni la consultarile de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Presedintele liberalilor Ludovic Orban a anuntat ca partidul sau nu a facut. continuă pe B1

Ludovic Orban, ironii la adresa lui Traian Basescu: Am vazut ca este foarte preocupat in Basarabia (VIDEO)

Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Ludovic Orban a anuntat ca PNL nu propune niciun nume de premier pentru ca nu are majoritate parlamentara. Cu aceasta ocazie, presedintele PNL a lansat o ironie si.

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, dupa ce PSD l-a propus ca premier: Aveti o problema cu abtinerile din PSD

In prima lui declaratie dupa ce PSD l-a propus ca premier, Mihai Tudose a sustinut, luni, ca nu trebuie sa existe discutii pe tema acelor lideri PSD care s-au abtinut sa-l voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )