Libnet.ro
UNICEF

08:30

PNL o pune pe Magda Catone viceprimar la Sectorul 2

România Liberă România Liberă,
PNL o pune pe Magda Catone viceprimar la Sectorul 2

Actrita Magda Catone este una dintre cele doua propuneri ale PNL pentru functia de viceprimar al Sec. continuă pe România Liberă

Cine este Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2

Actrita Magda Catone este propunerea PNL pentru una din functiile de viceprimar de la Sectorul 2 din Bucuresti. La alegerile din 27 septembrie celebra actrita a candidat pentru o functie de consilier local, iar conturarea unei majoritati PNL-USR-PLUS ii permite sa fie aleasa viceprimar.

Actrita Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2

Actrita Magda Catone si Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele doua posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anuntul a fost facut de Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti si ministru al Muncii,.

Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2 Propunerile de viceprimari ale liberalilor pentru Capitala

Actrita Magda Catone si Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele doua posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti, pe pagina de Facebook. Viceprimarii sunt alesi dupa constituirea noului Consiliu Local si sunt decisi de partidulpartidele care formeaza majoritate. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu USR).

Ce a patit Magda Catone: Toate fac parte din planul lui Dumnezeu

Actrita Magda Catone a fost prezenta in cadrul emisiunii De-a viata ascunselea de la Antena 3. Aici, vedeta a raspuns la un sir de intrebari primite de la moderatoarea emisiunii care a atins mai multe subiecte de interes. Ce a patit Magda Catone Actrita care a cunoscut suferinta in urma cu cativa ani, cand i-a .

Magda Catone: Toate fac parte din planul lui Dumnezeu

Actrita Magda Catone a impartasit in emisiunea De-a viata ascunselea de la Antena 3, plide si cuvinte de intelepciune despre credinta, despre planul lui Dumnezeu si etapele pe care omul le urmeaza pana la conectarea cu divinul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )