Libnet.ro
UNICEF

12:45

PNL: Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
PNL: Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare

PNL anunta ca Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare si ca in zilele urmatoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai buna. continuă pe Antena3

PNL: Vasile Blaga nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Senatorul Vasile Blaga l-a anuntat pe presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, ca nu va candida pentru un nou mandat de parlamentar, la alegerile din 11 decembrie.

Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din acest an (VIDEO)

Vasile Blaga nu este singurul lider de seama pe care liberalii il pierd. Astazi si Ludovic Orban a anuntat ca nu va mai candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna. Am luat decizia de a nu.

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Declaratii explozive facute de senatorul Cristian Bodea, dupa ce co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar. Politicianul exclus din PNL, dupa ce s-a plans ca liderii partidului.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

Ce nu s-a vazut la TV in timp ce Vasile Blaga se afla in sediul DNA Ploiesti

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, el declarand presei ca a fost sunat si citat telefonic, in calitate de suspect. Potrivit unor surse citate de Antena.

Surse: Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de coruptie

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, este audiat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar de coruputie.

Vasile Blaga, sub control de judiciar pentru trafic de influenta: Copresedintele PNL ar fi primit 700.000 de euro pentru contracte si numiri politice. Acesta a demisionat de la sefia PNL (VIDEO)

UPDATE: Vasile Blaga a anuntat ca demisioneaza din functiile de copresedinte PNL si sef al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. El a anuntat, de asemenea, ca nici nu va mai candida pentru un alt.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

BREAKING NEWS. Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )