Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pokemon Go, o manipulare. Iata ce spune Oana Pellea, parere apreciata de zeci de mii de oameni

ADPM ADPM,
Pokemon Go, o manipulare. Iata ce spune Oana Pellea, parere apreciata de zeci de mii de oameni

Pokemon Go a devenit o adevarata isterie la nivel mondial, fiind unul din cele mai de succes produse de acest tip lansate vreodata. Sute de milioane de oameni au cazut prada acestui joc, in timp ce altii il critica dur. Iata ce reactie a avut actrita Oana Pellea, reactie ce a fost apreciata si raspandita pe social media de zeci de mii de oameni. continuă pe ADPM

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane (FOTO)

Actrita Oana Pellea a pustat un mesaj pe contul personal de Facebook in care spune ca jocul Pokemon Go este o manipulare la scara mondiala. Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce.

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Marea actrita Oana Pellea crede ca jocul Pokemon Go este o manipulare la scara mondiala. Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie. ce manipulare. cata energie consumata.

Oana Pellea, comentariu naucitor despre jocul Pokemon Go

Celebra actrita Oana Pellea comenteaza acid aparitia jocului Pokemon Go. Pokemon Go. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie. ce manipulare. Cata energie consumata intr un joc virtual si.

Esti fan Pokemon Go? Iata cum poti avea un super-monstru Vaporeon, fara sa-l cauti nebuneste prin oras!

Presupunand ca aveti deja un monstrulet Eevee in colectia voastra de capturi din Pokemon Go si ca aveti si destule candies pentru a-l dezvolta, s-ar putea sa fiti frustrati ca optiunea evolve pentru acest.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )