Libnet.ro
UNICEF

05:15

Politia a confiscat doi ponei pe o plaja din Mamaia. Este inimaginabil cum erau tratate animalele

B1 B1,
Politia a confiscat doi ponei pe o plaja din Mamaia. Este inimaginabil cum erau tratate animalele

Politia Locala din Constanta a confiscat doi ponei, exploatati ilegal pe o plaja din Mamaia. Animalele erau tinute intreaga zi fara apa si fara mancare. Traditiile halucinante se pare ca nu au. continuă pe B1

Doi ponei au fost confiscati de Politia Locala in statiunea Mamaia

Animalele erau inchiriate turistilor cu sume care se negociau direct pe plaja. Cei doi ponei au ajuns la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii.

Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Ies la iveala detalii rusinoase despre modul in care a actionat Politia Romana in cazul clanului Duduianu. Mai precis, se pare ca oamenii legii ii trateaza preferential pe interlopi. Ce i-ar fi cerut Seful Politiei fratelui lui Emi Pian, asasinat cu o saptamana in urma, aflati in paragrafele urmatoare. Politia Romana, gest umilitor dupa moartea .

A adormit pe plaja din Costinesti, langa Obelisc. Cand s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplacuta surpriza

Un turist din Costinesti a povestit pe pagina sa de Facebook ce i s-a intamplat, dupa ce a adormit pe plaja langa Obelisc. Cand s-a trezit, omul si-a dat seama ca traieste un adevarat cosmar. Barbatul nu.

Cat a scazut numarul nou-nascutilor din Romania. Este cel mai mic numar din ultimii 7 ani

In primele sase luni ale anului 2020 s-a inregistrat cel mai mic numar de nou-nascuti din ultimii 7 ani. Mai mult decat atat, numarul casatoriilor a fost la ranul lui mai mic, fata de cel inregistrat in.

Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

O companie israeliana a creat cea mai scumpa masca de protectie din lume, care este decorata cu 3. 600 de diamante albe si negre si se vinde pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de inalta protectie N99 si promite sa protejeze purtatorul impotriva virusului ucigas.

Tenismenii vor participa pe proprie raspundere la US Open Prezenta Simonei Halep la Flushing Meadows, unde vor lipsi mai multe nume grele din circuit, este inca incerta

US Open, unul dintre cele doua turnee de Mare Slem pe care Simona Halep nu a reusit sa le castige niciodata, propune o strategieinedita pentru editia din acest an, pe fondul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )