Libnet.ro
UNICEF

14:00

Politia din UK testeaza cel mai rapid sistem de recunoastere faciala

Playtech Playtech,
Politia din UK testeaza cel mai rapid sistem de recunoastere faciala

Marea Britanie este probabil cea mai supravegheata tara din lume, cu ajutorul unui sistem de peste 6 milioane de camere video CCTV. Probabil din acest motiv, politia din Londra intentioneaza sa aduca imbunatatiri semnificative acestui sistem, cu ajutorul unor camere pe care le vor purtachiar politistii aflati in misiune. in ajutorul acestui sistem de supraveghere foarte complex, vine un software de la dezvoltatorul NEC, numit NeoFace. NeoFace este un sistem de recunoastere faciala, care poate prelua imagini instant de pe []. continuă pe Playtech

Cupa Mondiala din Brazilia, cel mai comentat subiect pe retelele de socializare

Cupa Mondiala din Brazilia a adus mai multe premiere, cum ar fi primul triumf al unei echipe europene pe meleaguri sud-americane, sau primul trofeu pentru Germania reunita. Totodata, evenimentul din Brazilia a fost.

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre.

Cum sa incarci smartphone-ul mai rapid

Una dintre marile probleme ale utilizatorilor de smartphone este autonomia bateriei. Chiar daca telefoanele nu si-au imbunatatit puterea de energie, exista metode prin care pot fi incarcate mai rapid. Problema cu smartphone-urile este ca autonomia de folosire este de obicei de aproximativ 10 ore, iar apoi mai dureaza vreo cinci ore sa fie incarcate la 100%. Dar existp o metoda prin care telefonul poate fi incarcat destul de rapid, indiferent daca este Android sau iOS. Solutia este sa dati telefonul [].

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

iPhone 5s este cel mai popular smartphone in 35 de tari, iar o surpriza sunt chinezii de la Xiaomi

Chiar daca la nivel global platforma Android are aproximativ 80% din piata, iPhone 5Scu iOS se pare ca reuseste sa fie cel mai popular smartphone in 35 de tari. Cu toate ca multi dintre prietenii vostri au smartphone-uri cu Android, cel mai probabil un Samsung, Apple mai are mult pana sa devina irelevant in acest domeniu. Un studiu al celor de la Counterpoint Technology Market Research ne atrage atentia asupra faptului ca, atunci cand vine vorba de cel mai popular [].

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Nicolae Ceausescu e considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania. Urmeaza Ion Iliescu si Traian Basescu - sondaj

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania, arata rezultatele unui barometru INSCOP, citate de Agerpres.

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )